Zoelen
geel
lila
blauw
groen
intro3

Introduction

In deze nieuwe Instagram-serie daagt ochtendfreak Lienke (founder van de blog Dear Good Morning) je uit voor de grote Dear Good Morning goes Wipeout event. Iedere fitguy/fitgirl is welkom om deze grote challenge aan te gaan. Op zondagochtend 27 mei 2018 beginnen we aan de grote strijd. 
Iedere deelnemer strijdt names haar of zijn provincie. Woon je in Friesland, dan strijd je met alle Friezen op de wipeoutbaan. 
Uiteindelijk komt er uit elke provincie één winnaar die dezelfde dag nog in de grote halve- en finale gaan strijden om dé titel: Dear Good Morning goes Wipeout winnaar 2018.  

Schermafbeelding 2018-02-16 om 15.30.11

Instagram serie

Dear Good Morning goes Wipeout is de allereerste Instagram serie ooit gemaakt in Nederland.

In een 15-delige Instagram serie kan jij de challenge volgen.  Vanaf 4 juni elke dag om 07:00 uur een aflevering op Dear Good Morning.
Dus je weet het, je valpartijen worden gefilmd van alle kanten.

Check Instagram
IMG_1748kopie-1065x761

Aanmelden

BESTEL SNEL JE DEELNEMERS TICKET!
Om mee te doen aan deze grote challenge betaal je slechts 25 euro. Dit is inclusief de race, goodiebags, versnaperingen op het terrein (sponsored by Body&Fit) en vooral de grootste uitdaging van je leven. 

Dat niet alleen.. Je komt uiteraard ook in de allereerste Instagram-serie ooit. We maken de tofste shots van jou race (hoe gaaf om jezelf straks terug te zien in de serie?) en alle begeleiding die nodig is om jouw heelhuids thuis te krijgen (of niet..).
Mocht jij de grote winnaar zijn uit je provincie dan mag je uiteraard gratis meedoen aan de halve- en finale. Deze vindt dezelfde middag nog plaats!

Aanmelden
WipeOut letters met groep vrouwen

Publiek

I know, het is vroeg. Dat maakt het als een extra uitdaging. Word je gebracht of wilt je familie komen kijken? Dat kan! Voor “prijs” kunnen zij gedurende de dag mee kijken naar de grote challenge. Zij krijgen de beste plekken om de Wipeout baan te zien en voor dit bedrag kunnen ze ook lekker ontbijten. Wil jij na dit event ook stevig ontbijten? Koop dan voor jezelf ook een extra ticket
 

Koop nu
DGM wit
insta los
FB los
Youtube los
Ga de uitdaging aan en wordt de Dear Good Morning goes Wipeout winnaar 2018!
1536