Zoelen
Ga de uitdaging aan en word de Dear Good Morning goes Wipeout winnaar 2018!
geel
lila
blauw
groen
intro3

Introduction

In deze nieuwe Instagram serie daagt ochtendfreak Lienke (founder van de blog Dear Good Morning) je uit voor het grote Dear Good Morning goes Wipeout event. Iedere fitguy/fitgirl is welkom om deze grote challenge aan te gaan. Op zondagochtend 27 mei 2018 beginnen we aan de grote strijd. 
Iedere deelnemer strijdt namens haar of zijn provincie. Woon je in Friesland, dan strijd je met alle Friezen op de Wipeoutbaan. 
Uiteindelijk komt er uit elke provincie één winnaar die dezelfde dag nog in de grote finale gaat strijden om dé titel: Dear Good Morning goes Wipeout winnaar 2018.  

Schermafbeelding 2018-02-16 om 15.30.11

Instagram serie

Dear Good Morning goes Wipeout is de allereerste Instagram serie ooit gemaakt in Nederland.

In een 15-delige Instagram serie kun jij de challenge volgen. Vanaf 4 juni is er elke dag om 07:00 uur een aflevering op Dear Good Morning te vinden.
Dus je weet het, je valpartijen worden gefilmd van alle kanten.

 

Check Instagram
IMG_1748kopie-1065x761

Aanmelden

BESTEL SNEL JE DEELNEMERS TICKET!
Om mee te doen aan deze grote challenge betaal je slechts € 25,-. Dit is inclusief de race, versnaperingen op het terrein (sponsored by Body&Fit) en vooral de grootste uitdaging van je leven.

En dat niet alleen... Je komt uiteraard ook in de allereerste Instagram serie ooit. We maken de tofste shots van jouw race (hoe gaaf om jezelf straks terug te zien in de serie?) en uiteraard krijg je alle begeleiding die nodig is om je weer heelhuids thuis te krijgen.
Mocht jij de grote winnaar zijn uit je provincie dan mag je uiteraard gratis meedoen aan de grote finale. Deze vindt dezelfde middag nog plaats!
TIP: Boek gelijk een toeschouwersticket erbij om je aan te laten moedigen!

Aanmelden
WipeOut letters met groep vrouwen

Toeschouwers

I know, het is vroeg. Dat maakt het een extra uitdaging. Word je gebracht of wil je familie komen kijken? Dat kan! Voor € 7,50 kunnen zij gedurende de dag meekijken naar de grote challenge. Zij krijgen de beste plekken om de Wipeout baan te zien en de deelnemers te supporten! Koop gelijk met jouw ticket, een ticket voor de toeschouwer(s)! Toeschouwersticket(s) zijn helaas niet los online te boeken. Vergeten of weet je het nog niet zeker? De toeschouwer(s) kunnen op de dag zelf nog een toeschouwersticket kopen bij de kassa.
Iets eten of drinken bij The Beach Club? Vergeet dan ook niet om bij aankomst gelijk saldo op het pasje te zetten!

 

Koop ticket(s)
DGM wit
insta los
FB los
Youtube los
Ga de uitdaging aan en word de Dear Good Morning goes Wipeout winnaar 2018!
1536