Zoelen

Media

Wipeout goes famous! Je kan er niet meer omheen, Wipeout verschijnt overal in de media.
Check hieronder de meest recente beelden.

 

.

Stuk TV

De gasten van Stuk TV ondergingen het Wipeout parcours als echte obers! Of ze het goed deden? Nou... dat kan je beter zelf even checken!

CokeTV Nederland

Merel heeft voetbalster Rocky ingeschakeld en samen verrassen zij een compleet voetbal team dat komend seizoen in de hoofdklasse gaat voetballen! De hele dag staat in het teken van teambuilding, en hoe kan dat nou beter dan een middag WIPEOUT!

De Randstad Hijack

Dave is steward bij de Johan Cruijf Arena. Hij is altijd alert en beschikt over een flinke dosis mensenkennis. Vandaag ontdekt hij wat hij nog meer kan met zijn skills. Lonneke neemt hem mee in de Randstad-helikopter waarna hij aan de slag gaat als hoofdconducteur bij de NS én als instructeur bij het enige echte Wipeout parcours van Nederland.

Edivisie op vakantie

De nieuwe eSporter van FC Emmen Luuk Jans krijgt de kans om Bryan Hessing aan te pakken! Bryan heeft voor zijn laatste vakantiedag wel iets heel bijzonders geregeld! In ‘eDivisie op vakantie’ zie je FIFA, challenges en nog veel meer.

Hanwe trotseert de Wipeout

De Nederlandse Youtuber Hanwe gaat de Wipeout Challenge aan met zijn broertje en Youtuber Gio. Benieuwd wie de Wipeout het beste weerstaat? 

Dear Good Morning goes Wipeout!

Lienke de Jong: Bereikt met haar eigen platform Dear Good Morning dagelijks +100.000 mensen. Haar doel? Mensen laten inzien hoe belangrijk een energieke ochtend is.

Na maanden van voorbereiding, overleg, promotie en stress, was het 27 mei 2018 voor Lienke dan eindelijk zover. Dear Good Morning goes Wipeout. Haar eigen Wipeout event. Iets wat ze al jaren wilde organiseren.

Recap: 27 mei 2018
DGM

Eva Koreman - Nergens bang voor

Als radio-dj heeft ze haar sporen al verdiend, als tv-maker is Eva Koreman nog maar net begonnen. Daarbij leeft ze al sinds haar 14de naar een van de lessen van de dalai lama: doe elke dag iets wat je eng vindt. Door Haro Kraak Foto Valentina Vos -VOLKSKRANT
En zodoende trotseerde Eva ons Wipeout Parcours!
 

Schermafbeelding 2018-02-21 om 17.35.24

Viraal bij RTL Late Night

Vaak worden er hilarische filmpjes door onze Wipeout gasten gemaakt, maar dit filmpje ging de hele wereld over. Én als klap op de vuurpijl ook nog eens besproken in de show van RTL Late Night! Filmpje nog niet gezien? Check hem hier: Painfully Funny!

TOERISME AWARD 2016

Met trots ontvingen wij vrijdag 18 maart de Toerisme Award Rivierenland 2016. Directeur/ Eigenaar Patrick Janssen kreeg de award uit handen van burgemeester Jan de Boer van Buren op de ‘Opening Toeristisch Seizoen’ van Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland. De Toerisme Award is een waarderingsprijs voor innovatief ondernemerschap die zorgt voor promotionele versterking van de regio.

Naast deze bijzondere prijs ontving de Holland Evenementen Groep al eerder de MVO-Award & de Ondernemer van het Jaar prijs!

Toerisme award uitreiking

Roy Donders rockt Wipeout

Of naja... hij probeert het in ieder geval! Het vrijgezellenfeest van zijn vriend Johan werd gevierd bij ons. Maar hoe brengt Roy het er zelf vanaf? Check de aflevering van RTL 4 waarin deze stylist van het Zuiden te zien is! 

Bekijk aflevering
roy

Ferzuz: The Wipeout challenge

De YouTube helden van FERZUZ gaan elkaar te lijf op onze Wipeout baan! Ze strijden met én tegen onder andere Armoowasright, Snapking en Kwaaivines... Als dat maar goed gaat!

Ferzuz

The Cinemates: Blob lancering!

De cinemates, 2 jonge gozers die Nederland veroveren met hun grappige en indrukwekkende vlogs met extreme special effects! Samen met de meest succesvolste YouTube kanjes van NL gaan ze de uitdaging van Wipeout aan in de 'Summer Games'. Check hier de eerste aflevering!

Stuk TV

De gasten van Stuk TV ondergingen het Wipeout parcours! Of ze het goed deden? Nou... dat kan je beter zelf even checken!

378

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.