Zoelen

Wipeout + Food Festival

Vanaf€117,-all-in

FUN, UNLIMITED FOOD, DRINKS AND MANY MORE...

Van 14:00 uur ’s middags tot 00:00 uur ’s nachts volop vermaak!
Heb je de middag overleefd? Dan is het tijd om heel even bij te komen van alle spanning, maar vooral om je voor te bereiden op een supergezellige avond: Food Festival! De middag is namelijk pas het begin van deze geweldige dag! Heerlijk eten & swingen op de beats.

Discover the whole package
La Cubanita_0316_HEG05443D (1 van 1)

DJ & PARTY

The Party is een fantastische afsluiter van je dag! Het is een feestelijke avond waarin het aan werkelijk niets zal ontbreken. Een food festival met lekker eten en drankjes! Tijdens The Party is er volop vermaak en kan je lekker dansen.

all-in-drinks

All-in drinks

De hele avond kan je onbeperkt bier, fris en wijn bestellen: Nothing beats an open bar!

Tip:Boek een hotel- overnachting voor 140 euro per kamer inclusief ontbijt!

Deze kun je toevoegen bij stap 2 tijdens het boeken.

La Cubanita_0114_La Cubanita-187

Food Festival

Blijf lekker eten! Tijdens het Food Festival staan er verschillende eethuisjes voor je klaar met verschillende gerechten.Haal een heerlijke hamburger van de BBQ, pizza uit de oven of een verrukkelijk dessert bij een van de food cabins. Er is voor ieder wat wils, dus dat wordt smullen! Tijdens en na het eten draait de DJ heerlijke plaatjes om op te dansen zoals bij een echt festival.

La Cubanita_0126_La Cubanita-175

Data

Let op! Dit programma is alleen beschikbaar op: Alle zaterdagen van april t/m september, m.u.v. 11 april, 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus.

Food Festival zonder party met een duur van 5 uur: Zaterdag 11 april, 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus. Vrijdag 15 mei, donderdag 28 mei, alle vrijdagen in juni, vrijdag 3 juli, alle donderdagen en vrijdagen in september.

Op andere dagen mogelijk in overleg en vanaf 100 personen.

Boek nu: Total Wipeout + Food Festival en ontvang
€7,50 korting!

 
Veilig boeken en betalen
  • logo1
  • logo2
  • logo3
  • logo4
  • logo5
  • Greenkey-goud
  • rapidssl_seal-1
1453

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.