GEOPEND! | Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van Wipeout.
GEOPEND! Maatregelen Coronavirus.
Zoelen

Coronavirus

Wipeout Nederland is geopend! Op reservering en met tijdslot.

Huidige situatie
Georganiseerde samenkomsten zijn vanaf 1 juni weer mogelijk. Dat betekent dat we bijna alles weer mogen doen! Er is geen limiet meer op groepsgrootte van samenkomsten en het busvervoer is ook weer mogelijk! Hievoor hebben wij uiteraard onze maatregelen getroffen. Wipeout Nederland volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid.

Persconferentie 18 september
Tijdens de persconferentie van onze overheid op 18 september werden een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen gelden echter alleen voor een aantal veiligheidsregio's. De veiligheidsregio Gelderland Zuid (de regio waarin wij zitten) hoort niet bij deze regio's en daarom gelden deze nieuwe maatregelen niet voor ons. Sterker nog, onze regio is een van de regio's met een van de laagste besmettingsgraden van Nederland. Je kunt daarom nog steeds al je evenementen en bijeenkomsten bij ons organiseren, uiteraard met inachtneming van de algemeen gelden richtlijnen.

Veilig & verantwoord
Bovengenoemd is allemaal veilig en verantwoord. Van tevoren moet er gereserveerd worden en om te kijken of iedereen gezond is, vindt er een check vooraf plaats. Daarnaast zijn alle activiteiten en het terrein ingericht op de 1,5 meter samenleving en zijn er extra hygiëne maatregelen. Het terrein is groot genoeg om meerdere groepen te ontvangen en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen.  

 Coronaproof activiteiten  1,5 meter afstand  Groot terrein of vanuit huis  Extra hygiëne maatregelen.

Onze extra richtlijnen tijdens evenementen
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Verplaatsen
Op dit moment kunnen bijna alle evenementen doorgaan op onze locatie, maar gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 405.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.


Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

7365

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.