Zoelen

Informatie COVID-19

HUIDIGE SITUATIE
Sinds woensdag 19 mei GEOPEND, net als andere doorstroomlocaties zoals pretparken. Uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. Mocht je vragen hebben over onze maatregelen of wil je graag iets plannen, maar weet je niet goed wat mogelijk is? Neem contact met ons op om te kijken wat er allemaal wel (veilig) kan, via 0344 - 745 405.

BOEKEN VOOR ZOMER WIPEOUT 2022?
Wipeout is in 2021 nog open tot en met oktober. Maar niet getreurd, want het is al mogelijk om te boeken voor volgend jaar! We zijn vanaf medio april 2022 weer geopend. 

We hanteren in deze situatie afwijkende flexibele voorwaarden, mocht het onverhoopt tóch niet door kunnen gaan omdat we dicht moeten. Zie het kopje 'flexibele voorwaarden' hieronder voor meer info. Boek dus gerust je tickets!

FLEXIBELE VOORWAARDEN

1. Kosteloos verplaatsen
Als je reservering niet door kan gaan, wegens overheidsmaatregelen inzake Covid-19 (Wipeout is dan verplicht gesloten vanwege de maatregelen.), mag deze gratis verplaatst worden (nieuwe datum mag later). Bij andere redenen/oorzaken voor verplaatsing, gelden onze reguliere verplaatsingsregels.

2. Recht op volledige restitutie
Als je Wipeout uitje niet door kan gaan, dan heb je recht op geld terug!

Voorwaarden:

  • Het uitje is geboekt na 16 februari 2021 (ingangsdatum regeling) en vindt plaats na maart 2021.
  • Terugstorting is alleen mogelijk wanneer het hele uitje geen doorgang kan vinden, wegens overheidsmaatregelen inzake Covid-19. (Wipeout is dan verplicht gesloten vanwege de maatregelen.) Terugstorting is dus niet mogelijk als er bijvoorbeeld iemand ziek is binnen je groep, er een quarantaineverplichting is omdat men uit een bepaald gebied komt, etc. Toch snappen we dat ook dit soort situaties kunnen gebeuren en daarom denken we ook in deze gevallen graag mee in een passende oplossing. Neeem hiervoor contact met ons op.
  • Recht op volledige restitutie is niet van toepassing op eerder (voor 17 februari 2021) gemaakte afspraken.

Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. 

VEILIG & VERANTWOORD
We hebben uiteraard onze maatregelen getroffen voor als we weer open gaan. Wipeout Nederland volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19).

Reserveren is verplicht en om te kijken of iedereen gezond is, is er sprake van een gezondheidscheck. 

✓ Coronaproof activiteiten ✓ Groot terrein ✓ Extra hygiëne maatregelen.

7365

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.