Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
Wipeout
Klantscore:

Gemiddelde berekend uit 193 beoordelingen.

Wat zeggen klanten over ons?
Plaats een review
  • Wipeout
    18-03-2017
    1010
    Superleuke actieve en spannende dag gehad..
  • Wipeout
    18-03-2017
    1010
    Top
  • Wipeout
    18-03-2017
    810
    Uitdagend en sportiefLangere wipe out banen
  • Wipeout
    11-03-2017
    1010
    Het was heel leuk met veel ruimte en attracties!
  • Wipeout
    04-03-2017
    1010
    Super leuke vrijgezellendag met veel verschillende activiteiten.Goede en sportieve begeleiding enodig natuurlijk de jackass activiteiten
  • Wipeout
    04-03-2017
    810
    Leuke tijd gehad met goede begeleiding.Mayonaise is niet praktisch (consistentie)
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    LEUK!
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Gaaf!Leuke dag gehad met vrienden
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Gezelligheid!
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Grote rode ballen!Super leuk gehad
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Leuke vrijgezellenfeest gehadn.v.t.
  • Wipeout
    27-02-2017
    810
    Gelachen met een groep vriendenLeuke activiteiten
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Leuke ervaringOriginele activiteiten die je graag wilt doen omdat je ze kent van tv
  • Wipeout
    25-02-2017
    1010
    Leuke dag van om te hebben met 'n groep idiotenMooie locatie
  • Wipeout
    24-02-2017
    810
    Een leuke dag, kapot gaanMeer koud water
  • Wipeout
    18-02-2017
    1010
    Het was een leuke dag. Hij begon vanochtend vroeg. Dat was niet erg, want het was leuk. Dus in een zin: het was leuk.Veel afwis speling.
  • Wipeout
    07-02-2017
    1010
    WipeOut!De WipeOut activiteiten die je ook van tv kent!
  • Wipeout
    07-02-2017
    810
    Gelachen met vriendinnen!Hele leuke dag gehad voor een vrijgezellenfeest van één van de meiden. De hele dag veel gelachen met en om elkaar.
  • Wipeout
    07-02-2017
    810
    Leuke dag gehad met vriendenGeen
  • Wipeout
    07-02-2017
    1010
    LOL!Erg gelachen met mijn collega's.
  • Wipeout
    21-01-2017
    810
    Wooooooow! Lekker koud genieten me't vriendenWater element ook in de winter
  • Wipeout
    30-12-2016
    1010
    Te gekke ervaring, superleuke activiteiten en een enthousiaste en behulpzame crew! Buitengewoon leuke dag gehad, zeker voor herhaling vatbaar enten absolute aanrader!Diverse activiteiten en een leuke crew!
  • Wipeout
    18-12-2016
    1010
    Superveel verschillende activiteiten met competitieve insteek!Enthousiaste medewerkers en uitdagende opdrachten
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Wat een lekker middaguitje. Net een speeltuin voor volwassenen, maar dan nog beter!
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    OFFICIELE WIPEOUT EN DAT IN NEDERLAND! AWESOME!De locatie is echt top, kom zeker een keertje terug voor iets anders.
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Dit is pas een coole manier om in de winter wat te doen. We wilden dit jaar een stoer vriendinnenweekend. Nou geloof me, dit is gelukt!Onze instructeur was een topper, ondanks de kou zijn we lekker bezig geweest en het bijna niet koud gehad.
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Gaaaaaaaaaaaaaf!Deze activiteiten zijn echt super cool!
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Wat een super toffe activiteiten!Lekker makkelijk, alles online en een super mooie locatie.
  • Wipeout
    24-11-2016
    1010
    Geweldig!Persoonlijke betrokkenheid van het personeel maakt het een superleuke ervaring!
  • Wipeout
    19-11-2016
    810
    Vicky was gezellig en kon de mannen humor goed aanKussen waren nat
  • Wipeout
    19-11-2016
    810
    Gezellig, actief bezig zijn.Goede begeleiding door Noah. En een leuke wipe out!!
  • Wipeout
    19-11-2016
    1010
    Wat een heerlijke vrijgezellendag, wat een perfecte begeleiding van Paulien. Wat ging onze Ollum hard. Dat Tom en Rooney nu maar een mooi huwelijk mogen hebben in december! Complimenten voor de organisatie van WipeOut, super tof!
  • Wipeout
    12-11-2016
    810
    Leuke ervaringAlles werd goed uitgelegd door Robert
  • Wipeout
    05-11-2016
    1010
    Was een bloedstollende ervaringDivers
  • Wipeout
    05-11-2016
    810
    Leuke sportieve uitdagingen voor iedereen!Gratis bier
  • Wipeout
    05-11-2016
    810
    De wipeout was echt super. We hebben ontzettend gelachen en ook al konden een paar van ons niet mee doen hebben we het heel erg leuk gehad. Vicky was duidelijk in haar uitleg en dolde lekker met ons mee.
  • Wipeout
    04-11-2016
    1010
    Het was heel leuk.Niks
  • Wipeout
    22-10-2016
    1010
    Pijn is fijn met een pGoede begeleiding van Sanne
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Zeer leuk!!!!!Vriendelijke medewerkers
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Top maar jammer van het weer
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    GAAF!!!?Steentjes waren soms wat naar aan de voet
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Mega awesome!
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    KOUD maar heel COOL gemaakt. Klasse!Leuke begeleiding (daveney)
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Super maar koud
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Helemaal superNog harder vallen volgende keer
  • Wipeout
    08-10-2016
    1010
    Helemaal top!Afwisselend parcours
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    That realy left a mark!Ervaring om nooit te vergeten door combi van juiste activiteiten en juiste duur. Helemaal top!
  • Wipeout
    01-10-2016
    610
    Goed vd teambuilding,!Gratis wetsuits vd kou!
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Leuke ervaring en veelaat gelachenHele leuke Begeleiding!
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Great Day thank You!Anker at the blob
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    PlezantSuper
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Het was heel mooie en wij hadden heel veel plezier.De internetsite was niet makkelijk te gebruiken.
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    This was wellworth coming over from Northern Ireland to. .....GOOD CRAIC (GOOD FUN)Rico ....was most helpful & supportive (& his English wasn'te bad either)...thank you. David & Elaine x
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Heel plezant !!Veel variatie
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Leuke spellen met goed weer, voor sommige te moeilijk. Goede begeleiding, met duidelijke instructiesIn en uit water gaan verbeteren
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    That realy left a mark!Nog meer gave activiteiten erbij zodat we nog een keer terug kunnen komen?!
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    Awesome!Warmer water
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    Pijnlijk maar leukBehoorlijk wat blauwe plekken opgelopen maar toch een top dag gehad
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    GAAAF!
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    Fantastisch!
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    Wat een top dag!Een geweldige ervaring, vooral de blob is echt een aanrader!
  • Wipeout
    29-09-2016
    1010
    Actief!Goede land-water afwisseling tussen de activiteiten
  • Wipeout
    29-09-2016
    1010
    Het is super om te zien hoe iedereen valt, opstaat en heel veel lol heeft!'Funfactor' had wel 10 sterren mogen krijgen!
  • Wipeout
    29-09-2016
    1010
    WoowWe hebben echt een top dag gehad. Het parcour was zo leuk, boven onze verwachtingen uit!
  • Wipeout
    29-09-2016
    1010
    Spetterend!Neem je zwembroek en handoek mee
  • Wipeout
    29-09-2016
    1010
    Voor een te gekke en dolle middag moet je de wipe out doen! Echt zo tof!Doe zeker een keer de blob! Dit is een top ervaring.
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Goed weer, spectaculaire attracties en gezellige begeleiding.
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Hartstikke leuk
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Goed
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Geweldig
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Unieke ervaring
  • Wipeout
    24-09-2016
    810
    Prima vermaakt. Uitgeput maar voldaan.
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Was super leuk!
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Geweldig!,,,
  • Wipeout
    24-09-2016
    810
    Helemaal top
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Super leuk
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Hartstikke leuk
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Een gezellige middag
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Top!
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Super leuke ervaring en teambuilding
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    We hebben een leuke dag gehad.
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Leuk en gezellig
  • Wipeout
    24-09-2016
    810
    Heel gezellig en fysiek
  • Wipeout
    24-09-2016
    1010
    Heel veel lol
  • Wipeout
    18-09-2016
    1010
    wat hebben we gelachen met de wipeout! een echte aanrader!
  • Wipeout
    17-09-2016
    1010
    Tot wiped out!Geweldige activiteiten, Vooral de smackwall & Slingersweeper is een dikke vette aanrader echt VET! (Parcour blauw)
  • Wipeout
    17-09-2016
    810
    leuke activiteit voor een vrijgezellenfeestalles in 1 activiteit, bbq en feestavond
  • Wipeout
    17-09-2016
    810
    het was geweldig.meer tijd per onderdeel of kleinere groepen
  • Wipeout
    17-09-2016
    810
    Tussendoor drank halen is lastig..geen tijd toe en zeker geen gelegenheid. Das jammer. Verder veel lol, leuke enthousiaste mensen.
  • Wipeout
    17-09-2016
    1010
    uitputtend maar wel heel grappig en gezelliggeen
  • Wipeout
    17-09-2016
    1010
    zeer goeie en vochtige ervaringgezelligheid
  • Wipeout
    17-09-2016
    1010
    helemaal topveel stenen in de kanten
  • Wipeout
    17-09-2016
    810
    uber geil champagne kon beter...
  • Wipeout
    17-09-2016
    1010
    enthousiaste begeleiding en uniek om eens mee te makenmaudy & funfactor
  • Wipeout
    17-09-2016
    1010
    supervet!warmer water
  • Wipeout
    14-09-2016
    1010
    Uitmuntend!
  • Wipeout
    14-09-2016
    1010
    Ik weet het nog goed, een aantal jaar geleden zat ik lachend op de bank naar het hilarische WipeOut tv-programma te kijken, maar dat ik dat zelf ook een keer zou kunnen doen? Toen ik de advertentie op Facebook zag hebben we met een aantal jongens dit parcours afgelegd. We kregen een leuke dame mee als instructrice en wederom was alles tot in de puntjes goed geregeld!Wat minder gevaarlijk alsjeblieft, al moet ik toegeven: naast zelf af en toe wat pijn te hebben, heb ik stuk gelegen van alle hilarische momenten van mijn maatjes!
  • Wipeout
    14-09-2016
    1010
    Hilarisch!!!Het water verwarmen ;)
  • Wipeout
    14-09-2016
    1010
    Wooowww!Fantastisch dat alles zo dicht bij elkaar zit, het personeel weet precies wat ze moeten doen en bezorgen je een geweldige dag. Ook het eten was prima in orde, je krijgt hier zeker waar voor je geld. Genoten!
  • Wipeout
    14-09-2016
    1010
    Super locatie!Alles op één locatie, dit is wel heel uniek!
423