Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
Wipeout
Klantscore:

Gemiddelde berekend uit 235 beoordelingen.

Wat zeggen klanten over ons?
Plaats een review
  • Wipeout
    23-06-2017
    810
    Zeer goede ervaring en voor herhaling vatbaarTrapjes en wellicht muziek bij de verschillende opdrachten
  • Wipeout
    20-06-2017
    1010
    Vandaag een super leuke ervaring gehad bij wipe out Nederland. Het was allemaal goed geregeld en de activiteiten waar erg leuk en uitdagend. Onze instructeurs Sanne, Tom, en Bart wisten precies wat de leuke activiteiten waren voor onze groep en deden enthousiast mee om het maximale uit onze dag te halen, echt super gaaf!!!! De blob was echt super gaaf en Simon degene die bij de blob stond hielp echt iedereen hun angst te overwinnen en zo ook deze activiteit te overwinnen. Na al deze inspanningen hadden we wel honger gekregen en gingen we bbq'en, ook dit was top geregeld Al met al helemaal top!!!-
  • Wipeout
    17-06-2017
    1010
    Super leuk!Goed georganiseerd duidelijke uitleg
  • Wipeout
    17-06-2017
    910
    Mooie ervaring met leuke uitdagingen die zeker niet te makkelijk zinn
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Super leuke familie-uitje.Veel lol gehad op de verschillende gave activiteiten. Leuke en goede begeleiding die overal op letten
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    GAAAAAAAAF!!Geen
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Leuk om je collega's eens op een andere manier te zien.Erg gelachen!
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Gelachen met de meiden.Leuk om te doen met een groep vriendinnen.
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Geslaagd vrijgezellenfeest met afterparty
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Super ervaring!Leuke activiteiten
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Gaaf teamuitje om seizoen mee af te sluitenn.v.t.
  • Wipeout
    10-06-2017
    710
    Leuke groep activiteit met een hoop positieve leedvermaakVerrassing element in soms snel weg. Denkt aan de openslaande deuren
  • Wipeout
    10-06-2017
    810
    Geweldig, leuke begeleiding ( isa en nadeche) en veel gelachen. Goede variatie in de activiteiten
  • Wipeout
    03-06-2017
    810
    Merel is geweldig!Zou leuk zijn als merel zelf ook mee zou doen in bikini.
  • Wipeout
    03-06-2017
    710
    Pijnlijk, maar zeer leukBLOB mag met wat meer gewicht
  • Wipeout
    03-06-2017
    1010
    Supper met MandyJa Mandy!!!!
  • Wipeout
    27-05-2017
    710
    Alles okStewardes
  • Wipeout
    27-05-2017
    1010
    GeweldigNeen
  • Wipeout
    25-05-2017
    610
    Alleen wipe-out is leuk. Bbq en afterparty niet.De 6 wipe-out banen zijn leuk. Jammer dat je geen schoenen aan mag. Dan was het makkelijker geweest :-)
  • Wipeout
    20-05-2017
    910
    Gezellig en sportief uitje!
  • Wipeout
    06-05-2017
    1010
    Super gezellig alleen koud water hahaBetere beveiliging want ben in het water gegooid door een man terwijl ik gedoucht was en mijn telefoon in m'n handen had
  • Wipeout
    08-05-2017
    1010
    .Eerst parcour Red gelopen en daarna lekker chillen op het strand en gegeten in de beachclub. Perfect!.Alles op één locatie maakt het zeer aantrekkelijk. Wat wil je nou nog meer?
  • Wipeout
    08-05-2017
    1010
    .Wat hebben we gelachen zeg. Echt geniaal, vooral the blob! Dat was echt de gaafste van allemaal..Genoeg ruimte om te parkeren wat erg fijn was aangezien het grote aantal waar we mee waren.
  • Wipeout
    08-05-2017
    1010
    .Te gek!! Parcour Red gedaan en volgend jaar komen we zeker terug om parcour Blue te proberen.
  • Wipeout
    03-05-2017
    1010
    Dit was echt WoooooW! Leuk om op tv te zien, nóg veel leuker om het zelf te doen!!
  • Wipeout
    03-05-2017
    1010
    Een aanrader als je opzoek bent naar een leuk bedrijfsuitje of een leuke middag wilt organiseren voor je familie en/of vriendengroep!
  • Wipeout
    30-04-2017
    1010
    Super leuke activiteiten!Enthousiasme
  • Wipeout
    29-04-2017
    1010
    Madeleine was geweldig ze heeft ons perfect geholpen en het was echt een geweldige ervaring de gastvrijheid en organisatie was echt Opperbest...
  • Wipeout
    29-04-2017
    1010
    Schitterend jessieGeen
  • Wipeout
    29-04-2017
    1010
    Gaaf georganiseerd met goede voorzieningen!Begeleiding en organisatie
  • Wipeout
    20-04-2017
    1010
    Waanzinnig ???Top activiteiten geweldige begeleiding
  • Wipeout
    14-04-2017
    1010
    TopGastvrijheid
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    Leuk om met je collega's te doen!
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    TOF!Super!
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    Leuke dag met de meiden gehad!Veel plezier en leuk personeel
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    Gaaf!Warm water ;-)
  • Wipeout
    08-04-2017
    1010
    Schrijven schoen, nurse etwas kant immers aprilNeoprenanzug
  • Wipeout
    08-04-2017
    1010
    Top activiteit!Niets
  • Wipeout
    08-04-2017
    1010
    Perfect voor je bachelor!CHILL personeel! Jessie was top
  • Wipeout
    07-04-2017
    1010
    Super leuke dagAfwisselende wipe out elementen
  • Wipeout
    07-04-2017
    1010
    FantastischGezellig personeel
  • Wipeout
    07-04-2017
    810
    Awesome en koudActiviteit ging defect, hierop letten
  • Wipeout
    18-03-2017
    1010
    Superleuke actieve en spannende dag gehad..
  • Wipeout
    18-03-2017
    1010
    Top
  • Wipeout
    18-03-2017
    810
    Uitdagend en sportiefLangere wipe out banen
  • Wipeout
    11-03-2017
    1010
    Het was heel leuk met veel ruimte en attracties!
  • Wipeout
    04-03-2017
    1010
    Super leuke vrijgezellendag met veel verschillende activiteiten.Goede en sportieve begeleiding enodig natuurlijk de jackass activiteiten
  • Wipeout
    04-03-2017
    810
    Leuke tijd gehad met goede begeleiding.Mayonaise is niet praktisch (consistentie)
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    LEUK!
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Gaaf!Leuke dag gehad met vrienden
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Gezelligheid!
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Grote rode ballen!Super leuk gehad
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Leuke vrijgezellenfeest gehadn.v.t.
  • Wipeout
    27-02-2017
    810
    Gelachen met een groep vriendenLeuke activiteiten
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Leuke ervaringOriginele activiteiten die je graag wilt doen omdat je ze kent van tv
  • Wipeout
    25-02-2017
    1010
    Leuke dag van om te hebben met 'n groep idiotenMooie locatie
  • Wipeout
    24-02-2017
    810
    Een leuke dag, kapot gaanMeer koud water
  • Wipeout
    18-02-2017
    1010
    Het was een leuke dag. Hij begon vanochtend vroeg. Dat was niet erg, want het was leuk. Dus in een zin: het was leuk.Veel afwis speling.
  • Wipeout
    07-02-2017
    1010
    WipeOut!De WipeOut activiteiten die je ook van tv kent!
  • Wipeout
    07-02-2017
    810
    Gelachen met vriendinnen!Hele leuke dag gehad voor een vrijgezellenfeest van één van de meiden. De hele dag veel gelachen met en om elkaar.
  • Wipeout
    07-02-2017
    810
    Leuke dag gehad met vriendenGeen
  • Wipeout
    07-02-2017
    1010
    LOL!Erg gelachen met mijn collega's.
  • Wipeout
    21-01-2017
    810
    Wooooooow! Lekker koud genieten me't vriendenWater element ook in de winter
  • Wipeout
    30-12-2016
    1010
    Te gekke ervaring, superleuke activiteiten en een enthousiaste en behulpzame crew! Buitengewoon leuke dag gehad, zeker voor herhaling vatbaar enten absolute aanrader!Diverse activiteiten en een leuke crew!
  • Wipeout
    18-12-2016
    1010
    Superveel verschillende activiteiten met competitieve insteek!Enthousiaste medewerkers en uitdagende opdrachten
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Wat een lekker middaguitje. Net een speeltuin voor volwassenen, maar dan nog beter!
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    OFFICIELE WIPEOUT EN DAT IN NEDERLAND! AWESOME!De locatie is echt top, kom zeker een keertje terug voor iets anders.
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Dit is pas een coole manier om in de winter wat te doen. We wilden dit jaar een stoer vriendinnenweekend. Nou geloof me, dit is gelukt!Onze instructeur was een topper, ondanks de kou zijn we lekker bezig geweest en het bijna niet koud gehad.
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Gaaaaaaaaaaaaaf!Deze activiteiten zijn echt super cool!
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Wat een super toffe activiteiten!Lekker makkelijk, alles online en een super mooie locatie.
  • Wipeout
    24-11-2016
    1010
    Geweldig!Persoonlijke betrokkenheid van het personeel maakt het een superleuke ervaring!
  • Wipeout
    19-11-2016
    810
    Vicky was gezellig en kon de mannen humor goed aanKussen waren nat
  • Wipeout
    19-11-2016
    810
    Gezellig, actief bezig zijn.Goede begeleiding door Noah. En een leuke wipe out!!
  • Wipeout
    19-11-2016
    1010
    Wat een heerlijke vrijgezellendag, wat een perfecte begeleiding van Paulien. Wat ging onze Ollum hard. Dat Tom en Rooney nu maar een mooi huwelijk mogen hebben in december! Complimenten voor de organisatie van WipeOut, super tof!
  • Wipeout
    12-11-2016
    810
    Leuke ervaringAlles werd goed uitgelegd door Robert
  • Wipeout
    05-11-2016
    1010
    Was een bloedstollende ervaringDivers
  • Wipeout
    05-11-2016
    810
    Leuke sportieve uitdagingen voor iedereen!Gratis bier
  • Wipeout
    05-11-2016
    810
    De wipeout was echt super. We hebben ontzettend gelachen en ook al konden een paar van ons niet mee doen hebben we het heel erg leuk gehad. Vicky was duidelijk in haar uitleg en dolde lekker met ons mee.
  • Wipeout
    04-11-2016
    1010
    Het was heel leuk.Niks
  • Wipeout
    22-10-2016
    1010
    Pijn is fijn met een pGoede begeleiding van Sanne
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Zeer leuk!!!!!Vriendelijke medewerkers
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Top maar jammer van het weer
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    GAAF!!!?Steentjes waren soms wat naar aan de voet
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Mega awesome!
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    KOUD maar heel COOL gemaakt. Klasse!Leuke begeleiding (daveney)
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Super maar koud
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Helemaal superNog harder vallen volgende keer
  • Wipeout
    08-10-2016
    1010
    Helemaal top!Afwisselend parcours
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    That realy left a mark!Ervaring om nooit te vergeten door combi van juiste activiteiten en juiste duur. Helemaal top!
  • Wipeout
    01-10-2016
    610
    Goed vd teambuilding,!Gratis wetsuits vd kou!
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Leuke ervaring en veelaat gelachenHele leuke Begeleiding!
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Great Day thank You!Anker at the blob
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    PlezantSuper
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Het was heel mooie en wij hadden heel veel plezier.De internetsite was niet makkelijk te gebruiken.
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    This was wellworth coming over from Northern Ireland to. .....GOOD CRAIC (GOOD FUN)Rico ....was most helpful & supportive (& his English wasn'te bad either)...thank you. David & Elaine x
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Heel plezant !!Veel variatie
  • Wipeout
    01-10-2016
    1010
    Leuke spellen met goed weer, voor sommige te moeilijk. Goede begeleiding, met duidelijke instructiesIn en uit water gaan verbeteren
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    That realy left a mark!Nog meer gave activiteiten erbij zodat we nog een keer terug kunnen komen?!
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    Awesome!Warmer water
  • Wipeout
    30-09-2016
    1010
    Pijnlijk maar leukBehoorlijk wat blauwe plekken opgelopen maar toch een top dag gehad
423