Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
Wipeout
Klantscore:

Gemiddelde berekend uit 248 beoordelingen.

Wat zeggen klanten over ons?
Plaats een review
  • Wipeout
    12-08-2017
    1010
    "We hebben ontzettend veel lol gehad"De waterkant is op sommige plekken een beetje onvoorspelbaar
  • Wipeout
    12-08-2017
    1010
    Unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten
  • Wipeout
    05-08-2017
    710
    Super gezelligUniek conept
  • Wipeout
    05-08-2017
    1010
    Supergaaf!Veel verschillende activiteiten. Erg leuk met groepen
  • Wipeout
    05-08-2017
    910
    Isa was de blob en we hebben genotenNiks
  • Wipeout
    05-08-2017
    910
    We hebben ons heul erg vermaakt, zeg maar een unieke ervaring. Vooral onze gids heeft het verschil gemaakt, zonder Nikita was het nooit hetzelfde. Dikke merci en kusjes voor Nikita, zij verdient opslag.
  • Wipeout
    05-08-2017
    1010
    Top dag gehad Maaike is de besteGoed figuur
  • Wipeout
    31-07-2017
    910
    .Een leuk programma op tv om naar te kijken maar nóg leuker om zelf te doen!!Voor ieder wat wils.
  • Wipeout
    24-07-2017
    610
    Leuke dag, gematigd door sommige omstandigheden had beter gekundConcept is erg leuk, alle activiteiten op één plek. De activiteiten zijn ook erg leuk om te doen. Gezellig dagje weg, je moet wel geluk hebben met het weer.
  • Wipeout
    24-07-2017
    710
    Was een hele mooie dag, maar het had zeker beter gekund jammer dat er sommige (grove) steken zijn gevallenWat als eerste erg jammer is en wat verbetert kan worden is de helderheid in kosten. Bij boeking kom je er ineens achter dat je 2,50 aan calamiteitenverzekering moet betalen. Het zou klantvriendelijker zijn geweest om dit op voorhand duidelijk aan te geven. Daarnaast wat echt heel jammer en vervelend was is dat we niet goed geïnformeerd zijn voor de afterparty. Bij het tijdslot 4-7 kan je aansluitend nog after party bijboeken. Dit ook nog expliciet aan de telefoon gevraagd. Na de activiteit kwamen we kwart over 7 pas bij de douchelocatie aan. Daar moesten we met 15 dames douchen onder een slappe straal (met 5 douches), dit duurt even. Na een kwartier kwam er al iemand van de schoonmaak aangeven of we op wilde schieten, deze persoon kwam na ene half uur wederom. Om kwart over 8 waren we gehaast klaar. Toen kregen we te horen dat we slechts tot 9 uur konden eten. Dit was dus helaas niet rustig en gezellig tafelen. Omdat je je eigen vlees klaar moet maken (wat overigens natuurlijk geen probleem is en gezellig) kost het wel tijd. Hierdoor moet je alles tegelijk eten en bijna schrokken om op tijd klaar te zijn. Bovendien waren om iets voor half 9 de foodtrucks al bezig met sluiten. Iets voor half 9 was de foodtruck met hamburgers al gesloten. Ook kregen we bij de wraptruck te horen dat het allemaal het laatste was en dat ze eigenlijk bijna dicht moest gaan. Binnen bij de bbq/gril werd al voor sluitingstijd de ijsjesmachine schoongemaakt en kregen degene die een softijsje wilde dus niets meer. Erg jammer, je zou denken dat een organisatie als deze betere ervaringen heeft met tijdslots. Het feest naderhand was op zich erg gezellig en leuk, maar een verzoeknummer mag je niet vragen, althans wordt/mag niet gedraaid worden. Een liedje wat ook maar enigszins in de buurt komt van een kroeglied wordt geweigerd te draaien, beetje jammer voor de sfeer. Zelfs als het verzoek komt om slechts één liedje wat enigszins een feestnummer is te draaien. Bovendien leek het drinken aangelengd te zijn met water. De begeleider van de spellen heeft het super gedaan, daar is niets aan op te merken. Hij en de spellen zorgen ervoor dat ik jullie toch aanraad, echter alleen voor de activiteit de overige faciliteiten niet. Verder zijn de attracties ook verouderd, voor nu hebben we er geen last van gehad maar het oogt wel een beetje jammer gezien het bedrag wat je er voor betaald.
  • Wipeout
    08-07-2017
    1010
    Graat experincentive, very good daySideway sleeper!! sanne was great
  • Wipeout
    08-07-2017
    810
    Helemaal leuk en goed begeleid
  • Wipeout
    25-06-2017
    710
    It was aan very funny day despite the weather. Exciting, surprising and lot of laughThe weather,and the Blob
  • Wipeout
    23-06-2017
    810
    Zeer goede ervaring en voor herhaling vatbaarTrapjes en wellicht muziek bij de verschillende opdrachten
  • Wipeout
    20-06-2017
    1010
    Vandaag een super leuke ervaring gehad bij wipe out Nederland. Het was allemaal goed geregeld en de activiteiten waar erg leuk en uitdagend. Onze instructeurs Sanne, Tom, en Bart wisten precies wat de leuke activiteiten waren voor onze groep en deden enthousiast mee om het maximale uit onze dag te halen, echt super gaaf!!!! De blob was echt super gaaf en Simon degene die bij de blob stond hielp echt iedereen hun angst te overwinnen en zo ook deze activiteit te overwinnen. Na al deze inspanningen hadden we wel honger gekregen en gingen we bbq'en, ook dit was top geregeld Al met al helemaal top!!!-
  • Wipeout
    17-06-2017
    1010
    Super leuk!Goed georganiseerd duidelijke uitleg
  • Wipeout
    17-06-2017
    910
    Mooie ervaring met leuke uitdagingen die zeker niet te makkelijk zinn
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Super leuke familie-uitje.Veel lol gehad op de verschillende gave activiteiten. Leuke en goede begeleiding die overal op letten
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    GAAAAAAAAF!!Geen
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Leuk om je collega's eens op een andere manier te zien.Erg gelachen!
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Gelachen met de meiden.Leuk om te doen met een groep vriendinnen.
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Geslaagd vrijgezellenfeest met afterparty
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Super ervaring!Leuke activiteiten
  • Wipeout
    12-06-2017
    1010
    Gaaf teamuitje om seizoen mee af te sluitenn.v.t.
  • Wipeout
    10-06-2017
    710
    Leuke groep activiteit met een hoop positieve leedvermaakVerrassing element in soms snel weg. Denkt aan de openslaande deuren
  • Wipeout
    10-06-2017
    810
    Geweldig, leuke begeleiding ( isa en nadeche) en veel gelachen. Goede variatie in de activiteiten
  • Wipeout
    03-06-2017
    810
    Merel is geweldig!Zou leuk zijn als merel zelf ook mee zou doen in bikini.
  • Wipeout
    03-06-2017
    710
    Pijnlijk, maar zeer leukBLOB mag met wat meer gewicht
  • Wipeout
    03-06-2017
    1010
    Supper met MandyJa Mandy!!!!
  • Wipeout
    27-05-2017
    710
    Alles okStewardes
  • Wipeout
    27-05-2017
    1010
    GeweldigNeen
  • Wipeout
    25-05-2017
    610
    Alleen wipe-out is leuk. Bbq en afterparty niet.De 6 wipe-out banen zijn leuk. Jammer dat je geen schoenen aan mag. Dan was het makkelijker geweest :-)
  • Wipeout
    20-05-2017
    910
    Gezellig en sportief uitje!
  • Wipeout
    06-05-2017
    1010
    Super gezellig alleen koud water hahaBetere beveiliging want ben in het water gegooid door een man terwijl ik gedoucht was en mijn telefoon in m'n handen had
  • Wipeout
    08-05-2017
    1010
    .Eerst parcour Red gelopen en daarna lekker chillen op het strand en gegeten in de beachclub. Perfect!.Alles op één locatie maakt het zeer aantrekkelijk. Wat wil je nou nog meer?
  • Wipeout
    08-05-2017
    1010
    .Wat hebben we gelachen zeg. Echt geniaal, vooral the blob! Dat was echt de gaafste van allemaal..Genoeg ruimte om te parkeren wat erg fijn was aangezien het grote aantal waar we mee waren.
  • Wipeout
    08-05-2017
    1010
    .Te gek!! Parcour Red gedaan en volgend jaar komen we zeker terug om parcour Blue te proberen.
  • Wipeout
    03-05-2017
    1010
    Dit was echt WoooooW! Leuk om op tv te zien, nóg veel leuker om het zelf te doen!!
  • Wipeout
    03-05-2017
    1010
    Een aanrader als je opzoek bent naar een leuk bedrijfsuitje of een leuke middag wilt organiseren voor je familie en/of vriendengroep!
  • Wipeout
    30-04-2017
    1010
    Super leuke activiteiten!Enthousiasme
  • Wipeout
    29-04-2017
    1010
    Madeleine was geweldig ze heeft ons perfect geholpen en het was echt een geweldige ervaring de gastvrijheid en organisatie was echt Opperbest...
  • Wipeout
    29-04-2017
    1010
    Schitterend jessieGeen
  • Wipeout
    29-04-2017
    1010
    Gaaf georganiseerd met goede voorzieningen!Begeleiding en organisatie
  • Wipeout
    20-04-2017
    1010
    Waanzinnig ???Top activiteiten geweldige begeleiding
  • Wipeout
    14-04-2017
    1010
    TopGastvrijheid
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    Leuk om met je collega's te doen!
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    TOF!Super!
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    Leuke dag met de meiden gehad!Veel plezier en leuk personeel
  • Wipeout
    12-04-2017
    1010
    Gaaf!Warm water ;-)
  • Wipeout
    08-04-2017
    1010
    Schrijven schoen, nurse etwas kant immers aprilNeoprenanzug
  • Wipeout
    08-04-2017
    1010
    Top activiteit!Niets
  • Wipeout
    08-04-2017
    1010
    Perfect voor je bachelor!CHILL personeel! Jessie was top
  • Wipeout
    07-04-2017
    1010
    Super leuke dagAfwisselende wipe out elementen
  • Wipeout
    07-04-2017
    1010
    FantastischGezellig personeel
  • Wipeout
    07-04-2017
    810
    Awesome en koudActiviteit ging defect, hierop letten
  • Wipeout
    18-03-2017
    1010
    Superleuke actieve en spannende dag gehad..
  • Wipeout
    18-03-2017
    1010
    Top
  • Wipeout
    18-03-2017
    810
    Uitdagend en sportiefLangere wipe out banen
  • Wipeout
    11-03-2017
    1010
    Het was heel leuk met veel ruimte en attracties!
  • Wipeout
    04-03-2017
    1010
    Super leuke vrijgezellendag met veel verschillende activiteiten.Goede en sportieve begeleiding enodig natuurlijk de jackass activiteiten
  • Wipeout
    04-03-2017
    810
    Leuke tijd gehad met goede begeleiding.Mayonaise is niet praktisch (consistentie)
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    LEUK!
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Gaaf!Leuke dag gehad met vrienden
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Gezelligheid!
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Grote rode ballen!Super leuk gehad
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Leuke vrijgezellenfeest gehadn.v.t.
  • Wipeout
    27-02-2017
    810
    Gelachen met een groep vriendenLeuke activiteiten
  • Wipeout
    27-02-2017
    1010
    Leuke ervaringOriginele activiteiten die je graag wilt doen omdat je ze kent van tv
  • Wipeout
    25-02-2017
    1010
    Leuke dag van om te hebben met 'n groep idiotenMooie locatie
  • Wipeout
    24-02-2017
    810
    Een leuke dag, kapot gaanMeer koud water
  • Wipeout
    18-02-2017
    1010
    Het was een leuke dag. Hij begon vanochtend vroeg. Dat was niet erg, want het was leuk. Dus in een zin: het was leuk.Veel afwis speling.
  • Wipeout
    07-02-2017
    1010
    WipeOut!De WipeOut activiteiten die je ook van tv kent!
  • Wipeout
    07-02-2017
    810
    Gelachen met vriendinnen!Hele leuke dag gehad voor een vrijgezellenfeest van één van de meiden. De hele dag veel gelachen met en om elkaar.
  • Wipeout
    07-02-2017
    810
    Leuke dag gehad met vriendenGeen
  • Wipeout
    07-02-2017
    1010
    LOL!Erg gelachen met mijn collega's.
  • Wipeout
    21-01-2017
    810
    Wooooooow! Lekker koud genieten me't vriendenWater element ook in de winter
  • Wipeout
    30-12-2016
    1010
    Te gekke ervaring, superleuke activiteiten en een enthousiaste en behulpzame crew! Buitengewoon leuke dag gehad, zeker voor herhaling vatbaar enten absolute aanrader!Diverse activiteiten en een leuke crew!
  • Wipeout
    18-12-2016
    1010
    Superveel verschillende activiteiten met competitieve insteek!Enthousiaste medewerkers en uitdagende opdrachten
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Wat een lekker middaguitje. Net een speeltuin voor volwassenen, maar dan nog beter!
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    OFFICIELE WIPEOUT EN DAT IN NEDERLAND! AWESOME!De locatie is echt top, kom zeker een keertje terug voor iets anders.
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Dit is pas een coole manier om in de winter wat te doen. We wilden dit jaar een stoer vriendinnenweekend. Nou geloof me, dit is gelukt!Onze instructeur was een topper, ondanks de kou zijn we lekker bezig geweest en het bijna niet koud gehad.
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Gaaaaaaaaaaaaaf!Deze activiteiten zijn echt super cool!
  • Wipeout
    29-11-2016
    1010
    Wat een super toffe activiteiten!Lekker makkelijk, alles online en een super mooie locatie.
  • Wipeout
    24-11-2016
    1010
    Geweldig!Persoonlijke betrokkenheid van het personeel maakt het een superleuke ervaring!
  • Wipeout
    19-11-2016
    810
    Vicky was gezellig en kon de mannen humor goed aanKussen waren nat
  • Wipeout
    19-11-2016
    810
    Gezellig, actief bezig zijn.Goede begeleiding door Noah. En een leuke wipe out!!
  • Wipeout
    19-11-2016
    1010
    Wat een heerlijke vrijgezellendag, wat een perfecte begeleiding van Paulien. Wat ging onze Ollum hard. Dat Tom en Rooney nu maar een mooi huwelijk mogen hebben in december! Complimenten voor de organisatie van WipeOut, super tof!
  • Wipeout
    12-11-2016
    810
    Leuke ervaringAlles werd goed uitgelegd door Robert
  • Wipeout
    05-11-2016
    1010
    Was een bloedstollende ervaringDivers
  • Wipeout
    05-11-2016
    810
    Leuke sportieve uitdagingen voor iedereen!Gratis bier
  • Wipeout
    05-11-2016
    810
    De wipeout was echt super. We hebben ontzettend gelachen en ook al konden een paar van ons niet mee doen hebben we het heel erg leuk gehad. Vicky was duidelijk in haar uitleg en dolde lekker met ons mee.
  • Wipeout
    04-11-2016
    1010
    Het was heel leuk.Niks
  • Wipeout
    22-10-2016
    1010
    Pijn is fijn met een pGoede begeleiding van Sanne
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Zeer leuk!!!!!Vriendelijke medewerkers
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Top maar jammer van het weer
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    GAAF!!!?Steentjes waren soms wat naar aan de voet
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Mega awesome!
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    KOUD maar heel COOL gemaakt. Klasse!Leuke begeleiding (daveney)
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Super maar koud
  • Wipeout
    15-10-2016
    1010
    Helemaal superNog harder vallen volgende keer
423