Zoelen
Event Bouncing Balls
wytske2
blob
 Wytske Kenemans met WipeOut host

WipeOut on Tour

Als exclusief licentiehouder van het Endemol-format WipeOut zijn wij de enige in Nederland waar je deze supergave en gekke activiteiten kan ondernemen. Niet alleen op onze prachtige locatie in Zoelen, maar ook op elke gewenste locatie in Nederland! Wij komen naar je toe en bouwen dan het meest extreme activiteitenparcours op wat er is! Het zal werken als een trekpleister en je gasten zullen aangenaam verrast zijn. WipeOut is op en top vermaak en er zal flink gelachen worden. Hilariteit alom!

Event Bouncing Balls

Op elke locatie!

Het WipeOut On Tour concept dat je kunt huren bestaat uit diverse gave trailers en luchtkussens. Alles is voorzien van de herkenbare originele WipeOut signing en branding en er wordt gewerkt volgens Nederlandse veiligheidseisen. Niet zo heftig dus als op TV, maar nog steeds pittig en met een zeer hoog WOW-gehalte! Alles wordt voor je verzorgd en is inclusief: op- en afbouw, begeleiding, scorelijsten en prijsuitreiking! Ons WipeOut Team verzorgt dit complete pakket en je hebt nergens omkijken naar!

Vraag offerte aan
usp_icon_1
Heel Nederland
Maakt niet uit waar in Nederland, wij komen naar je toe!
usp_icon_2
Uniek
Bijzonder obstacles als aanvulling van een event
money-vallet2
op maat!
Kies zelf welke obstacles je wilt hebben!
usp_icon_3
All-in
Wij zorgen voor de opbouw, afbouw en begeleiding!
WipeOut Bouncing Balls man
WipeOut Sucker Punch man
WipeOut Dizzy Dummy mannen
WipeOut Sweeper springende mensen

WipeOut huren?

Het totale WipeOut-pakket bestaat uit een parcours van de 4 meest bekende onderdelen: Sucker Punch Muur €1.950, Big Red Balls €1.150, The Sweeper €1.500, Dizzy Dummy €2.150. Met deze opzet haal je de ultieme WipeOut beleving in huis! Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pakketkorting! Aanbieding: Alle onderdelen van €6.750,- voor €5.000!

Vraag een offerte aan
632