Zoelen
 Wytske Kenemans met WipeOut host

Wipeout on Tour

Als exclusief licentiehouder van het Endemol-format Wipeout zijn wij de enige in Nederland waar je Wipeout kan ondernemen. Niet alleen op onze locatie in Zoelen, maar op élke gewenste locatie in Nederland! Wij komen naar je toe, bouwen dan het meest extreme activiteitenparcours op en begeleiden het event. De obstacles werken als een trekpleister en heeft een zeer positief effect op een event: it will leave a mark!

WipeOut Bouncing Balls man
Sucker Punch
WipeOut Dizzy Dummy mannen
WipeOut Sweeper springende mensen

Wipeout huren?

Het totale Wipeout-pakket bestaat uit een parcours van de 4 meest bekende onderdelen: Sucker Punch Muur €1.950, Big Red Balls €1.150, The Sweeper €1.500, Dizzy Dummy €2.150. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pakketkorting! Aanbieding: Alle onderdelen van €6.750,- voor €5.000!

Vraag een offerte aan
usp_icon_1
Heel Nederland
Maakt niet uit waar in Nederland, wij komen naar je toe!
usp_icon_2
Uniek
Bijzonder obstacles als aanvulling van een event
money-vallet2
op maat!
Kies zelf welke obstacles je wilt hebben!
usp_icon_3
All-in
Wij zorgen voor de opbouw, afbouw en begeleiding!
Event Bouncing Balls

Op elke locatie!

Het Wipeout On Tour concept bestaat uit diverse trailers en luchtkussens. Alles is voorzien van de herkenbare originele Wipeout signing en en er wordt gewerkt volgens Nederlandse veiligheidseisen. Niet zo heftig als op TV, maar nog steeds pittig en met een zeer hoog WOW-gehalte! Alles wordt voor je verzorgd en is inclusief: op- en afbouw, begeleiding, scorelijsten en prijsuitreiking.

Vraag offerte aan
632