Zoelen
De Kaap

Wipeout maakt deel uit van De Kaap. Ben je op zoek naar dé ideale plek voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag? Wij bieden je de állermooiste evenementenlocatie van Nederland! Centraal gelegen, supergave activiteiten en food & drinks

Location
Strandweg 1, 4011 LZ Zoelen (nabij Tiel)
Contactformulier
WO_strook_05.jpg

Wipeout Nederland

Ooit klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot de grootste locatie van Nederland met meer dan 12 verschillende obstacles. Met de exclusieve licentie van Endemol zijn wij de enige échte Wipeout locatie van Nederland.

Jaarlijks bestormen ongeveer 20.000 mensen één van de courses, waaronder veel vrijgezellen. Zijn jullie de volgende?

Naast Wipeout, biedt De Kaap ook andere activiteiten aan! Bekijk ze hieronder:
Route

STRANDWEG 1, 4011 LZ  ZOELEN
(voorheen zoelensestraatje 3, 4011 LT  ZOELEN)

Ons evenementencomplex is bijzonder goed bereikbaar. Slechts 5 minuten van de A15 bij Tiel en met Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Eindhoven op slechts 45 minuten afstand is het de meest centrale locatie in Nederland!

Per auto
Vanaf de A15 neem je afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts. Wipeout is gevestigd op evenementenlocatie De Kaap. 

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Wageningen (10 minuten).Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Het evenementencomplex bevindt zich op dit recreatiegebied. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292. 

Laat ons je vervoer organiseren
Ook onze busmaatschappij haalt je graag op en brengt je aan het einde van je bedrijfsuitje weer weer veilig terug. Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. 

Afstand in kilometers
Onze locatie ligt zeer centraal in Nederland. Zie onderstaande afstandstabel

195