Zoelen
Holland Evenementen Groep

Wipeout maakt deel uit van de Holland Evenementen Groep. Ben je op zoek naar dé ideale plek voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag? Wij bieden je de állermooiste evenementenlocatie van Nederland! Alles op één locatie, centraal gelegen, meer dan 100(!) activiteiten, indoor en outdoor, in de zomer én in de winter: altijd goed, altijd WoooooW!


Bekijk onze locatie met de Google Tour.

Location
Strandweg 1, 4011 LZ Zoelen (nabij Tiel)
Contactformulier
Beeahcclub 5
Beeahcclub 4
Beeahcclub 1
Beeahcclub 2
bb1

Beldert Beach

Bij boeking krijg je de hele dag GRATIS toegang tot Beldert Beach: dé thuisbasis van al onze programma's. Neem een duik in het water, geniet van een drankje en beleef het ware Ibiza-gevoel in The Beach Club! En niet te vergeten: op Beldert Beach vind je ook Wipeout Kids, een speelpark voor kinderen tot 13 jaar.

Meer informatie
Bekijk ook de andere labels van de Holland Evenementen Groep:
Route

STRANDWEG 1, 4011 LZ  ZOELEN
(voorheen zoelensestraatje 3, 4011 LT  ZOELEN)

Ons evenementencomplex is bijzonder goed bereikbaar. Slechts 5 autominuten van de A15 bij Tiel en met Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Eindhoven op slechts 45 minuten afstand is het de meest centrale locatie in Nederland!

Per auto
Vanaf de A15 neem je afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts. Het evenementencomplex is gevestigd op recreatiestrand Beldert Beach. 

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Wageningen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Het evenementencomplex bevindt zich op dit recreatiegebied. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292. 

Laat ons je vervoer organiseren
Ook onze busmaatschappij haalt je graag op en brengt je aan het einde van je bedrijfs)uitje weer weer veilig terug. Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. 

Afstand in kilometers
Onze locatie ligt zeer centraal in Nederland. Zie onderstaande afstandstabel

Wipeout is deze week al 57 x geboekt.
195

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.