Zoelen

Hallo Nederland en welkom bij WipeOut!

Maar liefst 12 Obstacles op zowel land als in het water staan klaar voor jou! Dit is je kans!! De gaafste stormbaan in Gelderland. Je kan kiezen uit 5 tijdslots en 2 parcours. Elk parcours bestaat uit 6 onderdelen en per onderdeel krijg je steeds 20 minuten om de beste tijd/score te behalen. Het parcours zelf neemt 2 uur in beslag, maar met alles er op en er aan moet je er minimaal een dagdeel voor uit trekken!

welkom

Endemol Licentie

Holland Evenementen Groep is geselecteerd door Endemol als exclusief licentiehouder van WipeOut in Nederland! Dit betekent dat je alleen bij ons terecht kan voor het enige echte WipeOut! Laat je dus niet misleiden! Het format, de onderdelen, de beleving ... alles is echt en zoals het hoort te zijn.

That will leave a Mark!

Endemol PNG

Afterparty

The Afterparty is een fantastische afsluiter: een bonte avond waarin het aan werkelijk niets zal ontbreken! Onbeperkt bier, fris, wijn én een heerlijk 3 gangen BBQ buffet, Casino Games, The Almost Impossible Gameshow (lees meer hieronder) en een te gek feest met DJ!

Korting: boek de afterparty en krijg een pakketkorting van €12,50!

Meer info
Party15

The Almost Impossible Gameshow

NEW! Blijf voor de afterparty en strijd mee met The Almost Impossible Gameshow: eenvoudige maar duivels moeilijke games waar je met 40 levens €1.000 euro kan winnen. Het zal je geduld, vaardigheid en conditie testen: hilarisch, memorabel en súper leuk. Endemol Shine UK, c 2013. Licensed by Endemol Shine NL, c 2017.

TAIG2

Gratis APP

Download vooraf de gratis WipeOut App: hou de scores van alle teamleden bij. De winnaar wordt op de Total WipeOut pagina geplaatst! Vul alvast alle teamleden in en check de spelregels, uitgelegd door WipeOut presentatrice Wytske Kenemans! Onder alle WipeOut App gebruikers worden er 10 WildCards voor de finale van Total WipeOut verloot waarbij je kans maakt op €1000!!! 

Beschikbaar voor Android & iOS (iPhone)!

app wytske

THE GAME

Wij dagen je uit! Speel het enige echte Holland Evenementen Groep (HEG) spel en bemachtig een plek in het algemeen klassement. De top-3 krijgt een wildcard voor de 'Total WipeOut Finale'. Op deze dag komen alle winnaars van onze uitjes van dit jaar + de top-3 van het algemeen klassement samen om te strijden om een reischeque ter waarde van €1.000!

Check de virtuele wereld van HEG ..
The Game

Cashless

Yeeeej, geen portemonaie op zak! Wij werken namelijk cashless. Je toegangsticket is een pasje waarmee je ook afrekent en waarmee je de hele dag GRATIS entree tot ons strand Beldert Beach krijgt. Het pasje is oplaadbaar bij de automaten in de lobby, maar je kunt ook vooraf online opladen. Je ontvangt de pasjes direct na boeking. LET OP: de pasjes zijn geprogrammeerd met het gekozen arrangement. Vergeet of verlies ze dus niet want dat kost geld (€7,50 per pasje + saldo).

Online opladen
About afbeelding

WipeOut Kids

Vanaf 12 jaar mag je het WipeOut parcours bestormen. Máár voor de jonge avonturiers hebben we een súper vet kids parcours gebouwd: WipeOut Kids! Fun, vermaak én erg stoer! Er zijn 16 Obstacles op het land en 3 met water. Super leuk, maar je moet wel durven! De toegangsprijs is €7,50 en daarmee kan je alle speeltoestellen doen die op het strand staan én vrij gebruik maken van alle overige speeltoestellen. WipeOut kids is te gek voor een kinderfeestje of schoolreisje! Oh, en voor de ouders: je kan héérlijk chillen in de beachclub!

Lees meer
Welkom op WipeOut Kids

TIP: WipeOut vs Jackass

Combineer het leukste van 2 vette tv programma's! Beleef eerst parcours Red or Blue en ga aansluitend de uitdagingen aan van het programma Jackass... That will definitely leave a mark! Jackass is funny, pijnlijk en super grappig. Met een instructeur gaan jullie op pad (2uur) en ondergaan 5-10 activiteiten, laat je verrassen! Boek je WipeOut tickets naar keuze en boek in stap 2 'extras' Jackass erbij! 

Boek!
jackass

Your Host

Voormalig model en presentatrice van het Nederlandse tv programma WipeOut, Wytske Kenemans, is de host tijdens je dag via de gratis te downloaden App én met regelmaat ook live op locatie! Zij zal je motiveren, stimuleren en zal samen met onze mascotte Big Red Ball de prijsuitreiking verzorgen (wanneer aanwezig). 'Ik verheug mij nu al op jullie komst, it's going to be a smack fest!', liefs Wystke, your host!

Wystke

WipeOut on Tour

Beleef WipeOut nu ook op je eigen locatie. Wij komen naar jouw gewenste locatie met 5 van onze vette obstacles! Welkom bij WipeOut On Tour! Dit concept is bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden als relatiedagen, winkelcentra, braderieën, sportdagen, beurzen en vakantieparken. Maar ook voor een bedrijfsuitje op uw eigen locatie is dit een aanrader, aangezien het in het kader van de WKR-regeling 100% aftrekbaar kan zijn! Super uniek en spectaculair!

Meer info
on tour

Winter WipeOut

In de winter bouwen we ons WipeOut terrein om tot waar winterparadijs! Je onderneemt alle onderdelen op het land zoals The Sucker Punch, The Big Red Balls, The Dizzy Dummy and more. Bij slecht weer worden er diverse alternatieven geboden. Ook INDOOR! Daarnaast krijg je van ons het te gekke programma 'Jackass' helemaal GRATIS! Twee uur wel hele toffe activiteiten doen!

afbeelding winter

In de media

Regelmatig is WipeOut te zien in de media. Diverse tv programma's zoals RTL Late Nigt, journalisten, bloggers, vloggers praten over ons óf gaan zelfs de uitdagingen van course Red or Blue aan! Check hier alle beelden: let the fun begin!

Check video's
rtl late night
Veilig boeken en betalen
 • logo1
 • logo2
 • logo3
 • logo4
 • logo5
 • Greenkey-goud
 • rapidssl_seal-1
 • logo8
 • iaapa2
Te zien en te horen bij
 • Radio 538
 • Slam FM
 • Sublime FM
 • 100% NL
 • Radio 10
 • logo9
190