Zoelen
Bouncing balls meisje
WipeOut groep vrienden WipeOut Hill

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder, misschien staat hier je antwoord al tussen.

WipeOut lachend meisje
Wytske Kenemans met bouncing Balls
Voor het evenement

Voor een evenement kan je 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bij ons terecht. Ons kantoorpersoneel staat maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur voor je klaar.

Nee, de prijzen zijn per persoon. 

Beide parcouren bevatten water- en landonderdelen, allebei even spectaculair en super vet! Wij kunnen eigenlijk niet kiezen. 

Ja, die kan je bij ons huren voor €7,50! Op= op! Reserveer ze direct bij je boeking om verzekerd te zijn van een suit.

Voor het WipeOut parcours moet je minimaal 12 jaar zijn. Voor de lefgozers onder de 12 hebben we ook een WipeOut Kids Parcours, check hier de site! 

Zodra je een online boeking of offerte hebt aangevraagd wordt automatisch een account aangemaakt op MyAccount! Hier kan je altijd inloggen om de offerte om te zetten in een boekingen, je offerte of boeking te wijzigen of aan te vullen! Erg handig! 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Dan kan je ook via MyAccount enkele tickets annuleren (maximaal 20%). Je kan ze dan kosteloos op 'on hold' zetten. Ze blijven dan op ongebruikt staan in MyAccount en kan je altijd inzetten bij een nieuwe boeking (binnen 1 jaar). Je kan de waarde van het ticket ook doorgeven aan iemand anders, leuk als cadeau! Dit annuleren kan zelfs nog tot 1 dag ná je evenement.

Heel simpel! Ga voor pakket 2, 3 of 4 dan speel je automatisch mee met Total WipeOut (op elke zaterdagmiddag in de zomer vindt standaard Total WipeOut plaats)! 

Met Total WipeOut maak je kans op een ticket die je toegang geeft tot de finale waar je een stapje dichter bij de prijs van €1.000 bent!

Ja, indien je dit vooraf aangeeft, houden wij hier rekening mee. Je kan de dieetsoorten met het aantal personen dat hiervan gebruik wilt maken doorgeven in het opmerkingenvak bij boeking.

Ja, dit is mogelijk in het nabij gelegen Van der Valk Hotel Tiel. Wij bieden je het gemak van 1 reserverings- en aanspreekpunt plus een voordeligere all-in prijs, inclusief ontbijt, reserveringskosten en gratis upgrade naar luxe kamers bij beschikbaarheid. Indien je minder luxe wil, dan zijn er voldoende campings bij ons in de buurt (Zoelen).

Wij raden het af om mee te doen als je zwanger bent. Mensen met een handicap moeten zelf aanvoelen of het gaat of niet. Let wel, de activiteiten zijn erg pittig. Heb je extreme rugklachten, dan zeggen wij: niet doen! Wij tippen je dan graag op een toeschouwersticket, u kunt dan gezellig mee de strook op en genieten van het spektakel. U kunt een toeschouwersticket bijboeken bij 'Tickets'. Niet zeker of je mee kan doen? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag een advies. 

Wijzigingen in je boeking kan je tot 3 dagen voor de dag zelf worden aangepast via MyAccount. Onverhoopt toch nog iemand of iets willen bijboeken binnen die 3 dagen? Dan mag je ons altijd bellen. 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Dan kan je ook via MyAccount enkele tickets annuleren (maximaal 20%). Je kan ze dan kosteloos op 'on hold' zetten. Ze blijven dan op ongebruikt staan in MyAccount en kan je altijd inzetten bij een nieuwe boeking (binnen 2 jaar). Je kan de waarde van het ticket ook doorgeven aan iemand anders, leuk als cadeau! Dit annuleren kan zelfs nog tot 1 dag ná je evenement.

Je kan bij de bestelling van je tickets online betalen of via overschrijving de factuur voldoen. Bij overschrijving wordt €35,00 administratiekosten in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om op de locatie zelf tickets af te rekenen.

Tijdens het evenement

Je mag je melden bij de Yolo toren (grote toren met gele accenten naast de WipeOut letters) op het strand. Met je kaart krijg je gratis toegang tot het strand. Zorg ervoor dat je er met je hele groep bent.

Wij raden je aan om je pas vooraf al online op te laden. Maar je kan dit ook doen in de Lobby op onze locatie (cash en pin) of aan de kassa van Beldert Beach. 

Het is erg belangrijk om je pas mee te nemen, dit is namelijk je toegangsbewijs, je betaalpas en je arrangement is hierop geprogrammeerd! Ben je hem toch vergeten of zelfs kwijt, dan kan je voor €7,50 een nieuw pas laten aanmaken bij de receptie. De waarde van je pas ben je echter kwijt. Vergeet hem dus niet!

Vooraf en na je tijdslot kan je in de diverse horecapunten genieten van hapjes en drankjes. Tijdens je tijdslot is het lastig om even een pauze te houden. Wel kan je bij ons een GRATIS koelbox halen waar je eten en drinken mee de WipeOut Zone op kan nemen. Check ook bij 'Tickets' lekkere drank- en hapjespakketten zoals een coronabucket, een lunch, of een BBQ die u toe kan voegen aan uw keuze. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Dan gaan we gewoon lekker door! Nat en vies word je toch, dus hup... rollen door die modder! Mocht het echt te gek worden, dan kunnen jullie altijd binnen schuilen.

Ja, je kan voor €2,00 een kluisje huren. Wij geven je de tip om met het hele team 1 kluisje te gebruiken.

Ja! Je hebt gratis entree tot ons terrein. De routebeschrijving vind je op de locatiepagina. 

Op het strand bevinden zich een aantal buitendouches die altijd beschikbaar zijn. Blijf je de middag én de avond, dan kan je gebruik maken van onze binnendouches.

Wij adviseren om sportieve/casual kleding te dragen, badkleding en een extra setje droge kleding mee te nemen. Alles wordt namelijk nat en vies! Er zijn kleedkamers en nooddouches aanwezig. Neem wel zelf je handdoek en zeepje mee. Voor de liefhebbers, we hebben een fotowedstrijd. Degene met de leukste en/of raarste outfit krijgt een prijs. 

Na het evenement

Bekijk onze speciale pagina voor data en details!

Klaar met je tijdslot en nog niets gepland? Blijf dan lekker BBQ'en (+€25,00) en check of er nog plek is voor The Party (+€52,50) All-in! Check de beschikbaarheid bij 'Tickets' en boek uw keuze bij!
Op de dag zelf nog beslissen, vraag het dan aan de medewerkers voor meer info. Check ook even de Yolo-toren of er nog een tijdslot op WipeOut vrij is, deze kan je dan claimen voor €25,00. Uiteraard kan je ook gewoon chillen op het strand, tot 19:00 uur geopend (bij lekker weer, langer geopend).

Dat kan op deze pagina! Hij wordt elke dag ververst, dus hou het goed bij!

Die kan je schrijven op Tripadvisor middels deze link!

In het fotoboek vind je de gaafste foto's die door ons geselecteerd zijn, misschien sta je er wel tussen? Maar, je kan ook de foto's bekijken die elke week online worden gezet. Login met je kaartnummer om ze te bekijken, te downloaden of te delen. 

187