Zoelen
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder... misschien staat je antwoord er al tussen.

 
Voor het evenement

Je kunt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bij ons terecht, alleen is Wipeout van april t/m oktober geopend. Heb je vragen of wil je graag een rondleiding over ons terrein? Geen probleem: neem gerust contact met ons op!

Nee, de prijzen zijn per persoon. 

Per dag kan de prijs verschillen, dus check dit van te voren goed!
 

Wipeout is een uitdagende activiteit met een verhoogd risico. Deze is hiermee niet geschikt voor personen die:

 • Zwanger zijn.
 • Hartklachten hebben.
 • Een pacemaker dragen.
 • Een lichamelijke beperking hebben.
 • Een prothese dragen (kunstknie, kunstheup).
 • Een medische aandoening hebben waarvan logischerwijs te verwachten valt dat deze aandoening zal verergeren door deelname aan de activiteit. Raadpleeg bij twijfel vooraf een (huis)arts. 
 • Personen onder invloed van drank en/of drugs.

Daarnaast gelden de volgende eisen aan deelnemers:

 • Minimaal leeftijd: 16 jaar (16- en 17-jarige deelnemers altijd onder begeleiding van een volwassene)
 • Minimale lengte: 140 cm
 • Zwemvaardigheid: vergelijkbaar met Zwemdiploma C volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid
 • Een goede algemene gezondheid.

Heb je hier vragen over? Neem dan voordat je boekt contact met ons op via info@wipeout.nl

Er is geen minimale of maximale groepsgrootte!

Je gaat in groepen van maximaal 15 personen op pad om de obstacles te ondernemen.

• Je bent met meer personen welkom, maar dan wordt je in meer groepen opgesplitst. Let op: bij last-minute bijboekingen is het geen garantie dat dit mogelijk is! Neem hiervoor altijd contact met ons op.

• Met minder ben je natuurlijk ook welkom. Het combineren van groepen is mogelijk op zaterdag en zondag! In de zomer ook op vrijdag. Op andere dagen betaal je voor minimaal 10 personen.

Nee dit is niet toegstaan. De organisatie voert een zero-tolerance beleid uit wat betreft drank en drugs, voor en tijdens de activiteiten. Dit betekent dat het strik verboden is om voor of tijdens je deelname aan de activiteiten drank of drugs te nuttigen.

Bij een vermoeden, ben je verplicht tot blazen als je deel wilt nemen aan de activiteiten.

Nuttig je wel drank of drugs, voor of tijdens je deelname, dan wordt je deelname geweigerd en mag je de Wipeout strook niet betreden. Ook heb je geen recht op restitutie.

Alle parcoursen bevatten water- en landonderdelen, allemaal even spectaculair! Wij kunnen eigenlijk niet kiezen. 

Ja, die kan je bij ons huren voor €7,50 (zolang de voorraad strekt).

Voor het Wipeout parcours moet je minimaal 16 jaar zijn.

Nee dit is niet mogelijk, Wipeout is vanaf 16 jaar en dus niet geschikt voor kinderen.

In ieder zomerparcours zitten onderdelen op en in het water. Elke deelnemer dient goed te kunnen zwemmen. Zwemvaardigheid: vergelijkbaar met Zwemdiploma C volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Bij de bestelling van je tickets betaal je direct online. Het is niet mogelijk om de tickets pas op onze locatie af te rekenen.

Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement mag het aantal tickets met 10% worden bijgesteld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets die buiten deze regeling vallen kunnen niet worden teruggenomen.
LET OP: geldt er een minimumaantal van 10 betalende, dan kan het nooit verder naar beneden worden bijgesteld.

Uiteraard! Geef je wensen tijdens het boeken of minimaal 2 weken van tevoren door, dan houden wij er rekening mee!

Tijdens het evenement

Meld je bij aankomst met je groep bij de kassa/entree, houd je boekingsbevestiging bij de hand. Heb je nog vragen over je boeking, moet je nog betalen of mis je een ticket? Regel dat hier gelijk. Daarna kun je door de poortjes en volg je via het pad de borden 'Wipeout', om je vervolgens bij de balie aan te melden met je groep.

Ja, je moet dan over een toeschouwersticket bezitten, om mee de Wipeout strook op te gaan. Deze kun je online kopen of bij de kassa voor €5,50

Op onze gehele locatie is er de mogelijkheid om te pinnen. Dit heeft onze voorkeur!

Nee dit is niet toegstaan. De organisatie voert een zero-tolerance beleid uit wat betreft drank en drugs, voor en tijdens de activiteiten. Dit betekent dat het strik verboden is om voor of tijdens je deelname aan de activiteiten drank of drugs te nuttigen.

Bij een vermoeden, ben je verplicht tot blazen als je deel wilt nemen aan de activiteiten.

Nuttig je wel drank of drugs, voor of tijdens je deelname, dan wordt je deelname geweigerd en mag je de Wipeout strook niet betreden. Ook heb je geen recht op restitutie.

Vooraf en na je tijdslot kan je hapjes en drankjes bestellen in The Beach Club of in de kiosk. Consumpties tijdens je tijdslot mag je gewoon meenemen (plastic). Betalen kan op rekening (bedrijven). Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen tijdens je tijdslot. (alcoholvrij)

Dan gaan we gewoon door! Nat en vies word je toch, dus hup... rollen door die modder! Mocht het echt te gek worden, dan kunnen jullie binnen schuilen. Wil je de gok niet wagen? Neem dan contact met ons op om het een andere keer in te halen. We geven in GEEN geval geld terug.

Ja, je kunt je spullen veilig opbergen in een kluisje. Deze kun je huren op het Wipeout terrein

Ja, je kunt je auto gewoon parkeren op ons terrein.

Nee, helaas is het stroomnet niet van voldoende capaciteit om laadpalen te plaatsen. Dichtstbijzijnde laadpalen zijn 2 kilometer van onze locatie.

Ja, er is gelegenheid om te douchen en om te kleden, dit is mogelijk tot 18:30.

You will get wet and dirty: zorg dus voor sportieve/casual kleding die vies mogen worden én neem je badkleding mee. Op sommige obstacles zijn schoenen verplicht, dus vergeet je sportschoenen niet! 

Zorg na afloop ook voor een extra setje droge kleding.

Let op: Op de meeste Obstacles zijn schoenen niet toegestaan. 

Na het evenement

• Chillen op het strand. Na je ochtend- of middaguitje mag je GRATIS* blijven genieten op het mooiste strand van de Betuwe: Beldert Beach! Dit prachtige strand maakt onderdeel uit van onze locatie en heeft veel gave faciliteiten. Zo kun je genieten in onze trendy beachclub of chillen op het strand. Er is altijd wat te eten of te drinken. Ga voor een plekje in de zon en... eet smakelijk! Beldert Beach is geopend van mei tot en met september. 

*Het strand is niet altijd geopend (check hier de openingstijden) en je hebt alleen gratis toegang tot het strand op de dag van je evenement. Maar ook op andere dagen (indien geopend) ben je natuurlijk meer dan welkom!

Die kan je schrijven op Tripadvisor middels deze link!

We plaatsen regelmatig nieuwe foto’s op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/wipeoutnederland/

187