*GEOPEND!* | Flexibele annuleringsvoorwaarden omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen. Lees hier verder.
Annuleringsvoorwaarden en maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder... misschien staat je antwoord er al tussen.

Voor flexibele annuleringsvoorwaarden omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen, verwijzen wij je naar deze pagina.

 
Voor het evenement

Je kunt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bij ons terecht. Onze crew staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.30 uur voor je klaar. Wil je graag een rondleiding over ons terrein? Geen probleem: neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Nee, de prijzen zijn per persoon. 

Wipeout tickets zijn al te verkrijgen vanaf €49,50! Per dag kan de prijs verschillen, dus check dit van te voren goed!

Let op: combineren van groepen is alleen mogelijk op zaterdag en zondag! Op andere dagen betaal je voor minimaal 10 personen.

Je gaat in groepen van maximaal 15 personen op pad om de obstacles te ondernemen.

Alle parcoursen bevatten water- en landonderdelen, allemaal even spectaculair! Wij kunnen eigenlijk niet kiezen. 

Ja, die kan je bij ons huren voor €7,50 (minimale voorraad). Reserveer ze direct bij je boeking om verzekerd te zijn van een wetsuit.

Voor het Wipeout parcours moet je minimaal 16 jaar zijn.

In elke zomerparcours zitten onderdelen op en in het water. Elke deelnemer dient goed te kunnen zwemmen (niveau diploma B).

Zodra je een online boeking of offerte hebt aangevraagd wordt automatisch een account aangemaakt op My Account! Hier kan je altijd inloggen om de offerte om te zetten in een boekingen, je offerte of boeking te wijzigen of aan te vullen! Erg handig! 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement mag het aantal tickets met 10% worden bijgesteld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets die buiten deze regeling vallen kunnen niet worden teruggenomen.

LET OP: geldt er een minimumaantal van 10 betalende, dan kan het nooit verder naar beneden worden bijgesteld.

Uiteraard! Geef je wensen vooraf wel even aan op het deelnameregistratieformulier, dan houden wij er rekening mee. Dit formulier ontvang je bij je boeking!

Ook dát kunnen we voor je regelen. Bijvoorbeeld in het nabijgelegen Van der Valk Hotel in Tiel. We bieden je het gemak van één reserverings- en aanspreekpunt plus een voordelige all-in prijs (inclusief ontbijt, reserveringskosten en een gratis upgrade naar luxe kamers bij beschikbaarheid). Mag het best wat minder luxe? Dan kun je via ons ook terecht bij Camping Graaff en Woerd, Bed & Breakfast de Bloesemgaard of Campingpark Zennewijnen. De laatste optie beschikt over acht trekkershutten, een Bed & Breakfast, Pipowagens en traditionele kampeerplaatsen.

Wij raden het af om mee te doen als je zwanger bent. Mensen met een handicap moeten zelf aanvoelen of het gaat of niet. Let wel, de activiteiten zijn erg pittig. Heb je extreme rugklachten, dan zeggen wij: niet doen! Wij tippen je dan graag op een toeschouwersticket, je kan dan gezellig mee de strook op en genieten van het spektakel. Je kunt een toeschouwersticket bijboeken bij 'Tickets'. Niet zeker of je mee kan doen? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag een advies. 

Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement mag het aantal tickets met 10% worden bijgesteld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets die buiten deze regeling vallen kunnen niet worden teruggenomen. Wijzigingen in je boeking kan je doen via MyAccount
LET OP: geldt er een minimumaantal van 10 betalende, dan kan het nooit verder naar beneden worden bijgesteld.

Bij de bestelling van je tickets kun je kiezen voor online betalen of betalen via een overschrijving. Bij een overschrijving worden €35 administratiekosten in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om de tickets pas op onze locatie af te rekenen.

Tijdens het evenement

Met je pas ga je door de poortjes naar binnen. Heb je nog vragen over je boeking, moet je nog betalen of mis je pasjes? Regel dat bij deze poortjes! Vervolgens loop je via het strand richting de Yolo-toren (met slide) waar je jezelf mag melden.

Wij raden je aan om je pas vooraf al online op te laden. Maar je kan dit ook doen bij de entree of naast The Beach Club.

Vergeet je pasje niet, want dit is je toegangsbewijs én je betaalkaart. Bovendien is je hele arrangement hierop geprogrammeerd. Ben je je pasje toch vergeten of raak je je pasje kwijt? Voor €8,- kun je een nieuw pasje laten maken bij de receptie. Maar let op: de waarde van je pasje ben je kwijt. Kortom: vergeet je pasje niet!

Vooraf en na je tijdslot kan je hapjes en drankjes bestellen in The Beach Club of in de kiosk. Consumpties tijdens je tijdslot mag je gewoon meenemen (plastic). Betalen kan op rekening (bedrijven), met je speciaal ontvangen betaalpasje. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen tijdens je tijdslot. Voor of na je tijdslot mag dit wél op het strand!

Dan gaan we gewoon door! Nat en vies word je toch, dus hup... rollen door die modder! Mocht het echt te gek worden, dan kunnen jullie binnen schuilen. Wil je de gok niet wagen? Neem dan contact met ons op om het een andere keer in te halen. We geven in GEEN geval geld terug.

Jazeker! Voor €2 kun je een kluisje huren. Tip: huur een kluisje voor je hele team!

Ja, je kunt je auto gewoon parkeren op ons terrein. Een routebeschrijving en alle verdere instructies voor toegang tot ons terrein vind je op je E-ticket.

Ja, er is gelegenheid om te douchen.

You will get wet and dirty: zorg dus voor sportieve/casual kleding die vies mogen worden én neem je badkleding mee. Zorg ook voor een extra setje droge kleding.
Stel een unieke Wipeout outfit samen in onze shop!

Op de Obstacles zijn schoenen niet toegestaan.

Na het evenement

Na je ochtend- of middaguitje mag je GRATIS* blijven genieten op het mooiste strand van de Betuwe: Beldert Beach! Dit prachtige strand maakt onderdeel uit van onze locatie en heeft veel gave faciliteiten. Zo kun je genieten in onze trendy beachclub of chillen op het strand. Er is altijd wat te eten of te drinken. Ga voor een plekje in de zon en... eet smakelijk! Beldert Beach is geopend van mei tot en met september. 

* Het strand is niet altijd geopend (check hier de openingstijden) en je hebt alleen gratis toegang tot het strand op de dag van je evenement. Maar ook op andere dagen (indien geopend) ben je natuurlijk meer dan welkom! De entree bedraagt €5,-.

Die kan je schrijven op Tripadvisor middels deze link!

We plaatsen regelmatig nieuwe foto’s op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/wipeoutnederland/

187

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.