Zoelen

Media

Wipeout goes famous! Je kan er niet meer omheen, Wipeout verschijnt overal in de media.
Check hieronder de meest recente beelden.

 

.

Stokes Twins

Ja, het is echt waar! Zelfs in de USA is Wipeout famous. Zo zijn de bekende Amerikaanse Youtubers de 'Stokes Twins' langs geweest om de spannende obstacles van Wipeout te trotseren. Benieuwd hoe dat ging? Dat zie je in de video hiernaast! En nee, er zwemmen natuurlijk geen echte haaien bij ons Wipeout parcours! 

Beta Squad

Wipeout goes famous! De bekende Engelse Youtubers van Beta Squad kwamen langs om de Wipeout obstacles te trotseren. Bekijk de video en ontdek wie van de mannen het snelste het uitdagende parcours aflegt. 

Zappsport

Deze keer was het de beurt aan zes bekende Nederlanders om de strijd aan te gaan tijdens Zappsport the battle! Welk team heeft alle woeste Wipeout obstacles succesvol overwonnen? Een bloestollende strijd volop fun, spanning en natuurlijk uitdaging! 

Andy vs. Wesley: Scoren in de kelderklasse

Om hun teams voor te bereiden op de allesbeslissende finale kwamen Andy en Wesley bij ons langs. Hun teams gingen de strijd met elkaar aan op ons Wipeout parcours en we kunnen je vertellen dat dat niet zonder slag of stoot ging! Bekijk de aflevring via www.kijk.nl 

kelderklasse1020

FunX

Het was weer zo ver: FunX trok de stoute schoenen aan en gingen als echte strijders het Wipeout parcours over. Zou het deze keer net zo goed zijn gegaan als de vorige keer? Check het in de video! 

De Makkers

De Makkers gaan keer op keer de gekste challenges aan op hun Youtube kanaal. Deze keer was het tijd om de obstacles van Wipeout te trotseren. Zouden ze het gered hebben? 

RumagTV

Rumag TV kwam langs om onze obstacles te testen. Zo gezegd, zo gedaan! Bekijk zelf of hun poging succesvol was in de video!

De bankzitters

De Bankzitters betreden de woeste Wipeout obstacles. Denk je dat ze het redden? Bekijk de aflevering hiernaast!

Tibo InShape

Met 8 miljoen subscribers heeft Tibo InShape een van de grootste youtube kanalen van Frankrijk.

In zijn video's gaat hij verschillende uitdagingen aan en wat is er nou uitdagender dan ons Wipeout parcours! Samen met Juju Fitcats bestormt hij een aantal Wipeout obstakels. Wie denk jij dat de meeste obstakels voltooid? Bekijk het in de video!

Freekickerz

Met bijna 10 miljoen subscribers is Freekickerz een van de grooste Youtube kanalen van Duitsland. 


Recent zijn ze een nieuw Youtube format gestart, waarin ze het regelmatig tegen elkaar opnemen. In aflevering 2 bestormen ze het Wipeout parcours. Wie wordt de winnaar van de dag?

Jesse Heffels

Na het succesvolle uitje van vorig jaar, keert Jesse Heffels terug naar de Wipeout baan. Met een aantal gave challenges is het weer een leuke video geworden.

Mees

Mees ging de uitdaging aan met een aantal vrienden waaronder Enzo Knol. Volgens hem misschien wel het leuskte wat die ooit heeft gedaan met een geweldige groep vrienden.

Touzani

Los Barrenderos ging de Wipeout challenge aan! Kan Rarko zwemmen? Touzani, Randall, Randy en Chaima in ieder geval wel!

Enzo Knol

Enzo Knol ging de Wipeout challenge aan met een groep toffe vrienden. Bekijk snel hoe dat er aan toe ging!

Sidemen

SIDEMEN DO THE TOTAL WIPEOUT CHALLENGE! 

Omstebeurt trotseerde zij de obstacles. Benieuwd hoe de mannen het deden? Kijk de video hiernaast!

FunX

De jongens tegen de meiden. Wie trotseren de obstacles als echte helden? Zie het in de video van FunX!

Elites

Helemaal vanuit Italië zijn hier de ELITES! Elke aflevering hebben zij een nieuwe challenge in een ander land. Dit keer dus bij de enige echte Wipeout Nederland!

Jesse Heffels

Als verjaardagscadeau ging Jesse Heffels de Wipeout uitdaging aan! Vooral de blob lancering vond hij hilarisch!

Wil je dit ook aan iemand cadeau doen? Dat kan!

Cadeaubon

Stuk TV

De gasten van Stuk TV ondergingen het Wipeout parcours als echte obers! Wie is de beste ober van het restaurant? Check het hiernaast!

Boeiend - Concentrate Bold

Rijk verrast Yuki met een surprise: Wipeout! Als je denkt dat Yuki hier niet klaar voor is, dan kom je bedrogen uit! Hij maakt namelijk gehakt van Rijk.

First Special

In deze FIRST SPECIAL strijden Jacin Trill en Leafs tegen elkaar op de WIPEOUT baan.

De afgelopen weken hebben de heren elkaar via social media uitgedaagd. Het is tijd om voor eens en altijd uit te vechten wie er beter is, wordt het Leafs of Jacin?

CokeTV Nederland

Merel heeft voetbalster Rocky ingeschakeld en samen verrassen zij een compleet voetbal team dat komend seizoen in de hoofdklasse gaat voetballen! De hele dag staat in het teken van teambuilding, en hoe kan dat nou beter dan een middag WIPEOUT!

De Randstad Hijack

Dave is steward bij de Johan Cruijf Arena. Hij is altijd alert en beschikt over een flinke dosis mensenkennis. Vandaag ontdekt hij wat hij nog meer kan met zijn skills. Lonneke neemt hem mee in de Randstad-helikopter waarna hij aan de slag gaat als hoofdconducteur bij de NS én als instructeur bij het enige echte Wipeout parcours van Nederland.

Edivisie op vakantie

De nieuwe eSporter van FC Emmen Luuk Jans krijgt de kans om Bryan Hessing aan te pakken! Bryan heeft voor zijn laatste vakantiedag wel iets heel bijzonders geregeld! In ‘eDivisie op vakantie’ zie je FIFA, challenges en nog veel meer.

Hanwe trotseert de Wipeout

De Nederlandse Youtuber Hanwe gaat de Wipeout Challenge aan met zijn broertje en Youtuber Gio. Benieuwd wie de Wipeout het beste weerstaat? 

Dear Good Morning goes Wipeout!

Lienke de Jong: Bereikt met haar eigen platform Dear Good Morning dagelijks +100.000 mensen. Haar doel? Mensen laten inzien hoe belangrijk een energieke ochtend is.

Na maanden van voorbereiding, overleg, promotie en stress, was het 27 mei 2018 voor Lienke dan eindelijk zover. Dear Good Morning goes Wipeout. Haar eigen Wipeout event. Iets wat ze al jaren wilde organiseren.

Recap: 27 mei 2018
DGM

BOEIEND - Vinchenzo

Dit keer werd Vinchenzo (bekend van The Voice of Holland) in de handboeien geslagen en uitgedaagd om het parcours te trotseren! Benieuwd hoe dit eraan toeging? Check de video!

Wroetoshaw

Wroetoshaw gaat de uitdaging aan tegen zijn zus, broer en vader en moeder! Durf jij dat ook?

Eva Koreman - Nergens bang voor

Als radio-dj heeft ze haar sporen al verdiend, als tv-maker is Eva Koreman nog maar net begonnen. Daarbij leeft ze al sinds haar 14de naar een van de lessen van de dalai lama: doe elke dag iets wat je eng vindt. Door Haro Kraak Foto Valentina Vos -VOLKSKRANT
En zodoende trotseerde Eva ons Wipeout Parcours!
 

Schermafbeelding 2018-02-21 om 17.35.24

Viraal bij RTL Late Night

Vaak worden er hilarische filmpjes door onze Wipeout gasten gemaakt, maar dit filmpje ging de hele wereld over. Én als klap op de vuurpijl ook nog eens besproken in de show van RTL Late Night! Filmpje nog niet gezien? Check de video hiernaast.

Roy Donders rockt Wipeout

Of naja... hij probeert het in ieder geval! Het vrijgezellenfeest van zijn vriend Johan werd gevierd bij ons. Maar hoe brengt Roy het er zelf vanaf? Check de aflevering van RTL 4 waarin deze stylist van het Zuiden te zien is! 

Bekijk aflevering
roy

Ferzuz: The Wipeout challenge

De YouTube helden van FERZUZ gaan elkaar te lijf op onze Wipeout baan! Ze strijden met én tegen onder andere Armoowasright, Snapking en Kwaaivines... Als dat maar goed gaat!

Ferzuz

Stuk TV

De gasten van Stuk TV ondergingen het Wipeout parcours! Of ze het goed deden? Nou... dat kan je beter zelf even checken!

378