Zoelen

Media

Wipeout goes famous! Je kan er niet meer omheen, Wipeout verschijnt overal in de media.
Check hieronder de meest recente beelden.

 

.

Viraal bij RTL Late Night

Vaak worden er hilarische filmpjes door onze Wipeout gasten gemaakt, maar dit filmpje ging de hele wereld over. Én als klap op de vuurpijl ook nog eens besproken in de show van RTL Late Night! Filmpje nog niet gezien? Check hem hier: Painfully Funny!

rtl late night

TOERISME AWARD 2016

Met trots ontvingen wij vrijdag 18 maart de Toerisme Award Rivierenland 2016. Directeur/ Eigenaar Patrick Janssen kreeg de award uit handen van burgemeester Jan de Boer van Buren op de ‘Opening Toeristisch Seizoen’ van Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland. De Toerisme Award is een waarderingsprijs voor innovatief ondernemerschap die zorgt voor promotionele versterking van de regio.

Naast deze bijzondere prijs ontving de Holland Evenementen Groep al eerder de MVO-Award & de Ondernemer van het Jaar prijs!

Toerisme award uitreiking

Roy Donders rockt Wipeout

Of naja... hij probeert het in ieder geval! Het vrijgezellenfeest van zijn vriend Johan werd gevierd bij ons. Maar hoe brengt Roy het er zelf vanaf? Check de aflevering van RTL 4 waarin deze stylist van het Zuiden te zien is! 

Bekijk aflevering
roy

Ferzuz: The Wipeout challenge

De YouTube helden van FERZUZ gaan elkaar te lijf op onze Wipeout baan! Ze strijden met én tegen onder andere Armoowasright, Snapking en Kwaaivines... Als dat maar goed gaat!

Ferzuz

The Cinemates: Blob lancering!

De cinemates, 2 jonge gozers die Nederland veroveren met hun grappige en indrukwekkende vlogs met extreme special effects! Samen met de meest succesvolste YouTube kanjes van NL gaan ze de uitdaging van Wipeout aan in de 'Summer Games'. Check hier de eerste aflevering!

cinemates

NOS JEUGDJOURNAAL: Opening Killer Surf

Op 17 juli waren we te zien op NOS met de opening van onze gave Killer Surf! En wat zijn wij hier trots op! Check snel het filmpje!

nos killersurf copy

Stuk TV

De gasten van Stuk TV ondergingen het Wipeout parcours! Of ze het goed deden? Nou... dat kan je beter zelf even checken!

stuk tv

Radioverslag Killer Surf

Wederom trok de Killer Surf veel aandacht en dit keer op de radio. Hoor hoe de verslaggever gillend van de glijbaan roetjts. En hoor de trotse eigenaar Patrick Janssen en zijn vrouw Babette Janssen vol lof over deze gave attractie praten (wij zijn te horen op 25.42 en gaat verder op 39.08).

radio
378