BOEKEN 2021? | Kosteloos verplaatsen | Recht op volledige restitutie | Lees hier alles omtrent COVID-19 & onze voorwaarden.
BOEKEN 2021? | Volledige restitutie | Maatregelen COVID-19.
Zoelen
Offerte / Boeken
1. Check beschikbaarheidRESET
1a. KIES JE PACKAGERESET
 1. Check
 2. Choose
 3. Add
 4. Book
DATUM
TIJD
PARCOURS
 
AANTAL
2. Kies een wipeout package
 1. Check
 2. Choose
 3. Add
 4. Book
Kies je PACKAGE
 • 1. Wipeout
  € 49,50 p.p.
  Details +

  Crash, smash and splash your way through the Wipeout course: dit is het basispakket van Wipeout. Maak je keuze tussen de courses en knal twee uur over zes epic obstacles. Finished?

  Tip één
  Blijf chillen met een corona bucket. Voeg deze optie toe in stap twee.

  Wipeout is vanaf 16 jaar!

 • 2. Total Wipeout
  € 55,- p.p.
  Details +

  Kies een course en crash twee uur over 6 epic obstacles. Na de course is de prijsuitreiking en kan je even bijkomen en genieten: een koud biertje en lekkere nootjes staan voor je klaar. Proost! 

  Wipeout is vanaf 16 jaar!
  Onder de 18 krijg je 0.0 bier.

 • 3. Wipeout + Lunch
  € 62,- p.p.
  Details +

  Crash, smash and splash your way through the Wipeout course: dit is het basispakket van Wipeout. Maak je keuze tussen de courses en knal twee uur over zes epic obstacles. 

  Voor of na je course heb je vast honger, dus bij deze package krijg je een ontbijt of lunchpakket om mee te nemen! Een tas gevuld met afgebakken broodjes met beleg, fruit en wat te drinken.

  Tip één
  Blijf chillen met een corona bucket. Voeg deze optie toe in stap twee.

  Wipeout is vanaf 16 jaar!

 • 4. Wipeout + diner
  € 79,- p.p.
  Details +

  Wipeout:
  Crash, smash and splash your way through the Wipeout course: dit is het basispakket van Wipeout. Maak je keuze tussen de courses en knal twee uur over zes epic obstacles.

  Vervolgens is het tijd voor het diner! Op zaterdag is er een BBQ en de rest van de dagen kun je genieten van een All-in Foodfestival.


  BBQ (za.)(Tijdslot 1 en 2 van 16:00-18:30 en tijdslot 3 van 19:00-21:30) Let op: BBQ'en is voorlopig tot 20:00 (zolang de terrassen nog niet langer open mogen).:
  Je mag onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide buffet. Wij bakken, dus kies wat lekkers uit en neem plaats. Geniet van een lekkere hamburger, biefstuk of kipsaté. Aan stokbrood, frietjes, en een lekker dessert zal het niet ontbreken!


  All-in Foodfestival (zo. t/m vr.):
  But the course is just the start of your epic day! Na het Wipeout parcours is het tijd voor het All-in Foodfestival!

  Er zit voor iedereen wat bij: Heerlijke pizza's uit de oven, malse kipsaté, sappige hamburgers van de BBQ, carpaccio of misschien is een poke bowl wel wat voor jou. Houd nog plek vrij voor onze verrukkelijke desserts!

  In het restaurant en op het grote terras is er voldoende plek voor jouw gezelschap. Oftewel: een heerlijke avond gevuld met lekker eten/drinken en gezelligheid.

  All-in Foodfestival is van 17:00 - 22:00 uur.
  Vanaf 17:00 zijn de drankjes (bier/fris/wijn) tijdens het Foodfestival inclusief!

/nl/tickets/
192

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.